I Want to run with…….

Laatst kreeg ik de vraag met wie zou jij wel eens willen hardlopen…. Internationaal? Nee gewoon simpele nuchtere Hollanders. Tsja…..dat vind ik een lastige, ik heb eigenlijk geen bekende nederlanders waarmee ik wil hardlopen, wel heb ik een aantal sportieve bloggers waarmee ik wil rennen….klaar voor mijn lijstje?

Linda van According to Linda
Linda en ik hebben al een aantal zweetdate’s achter de rug! Eigenlijk zijn we vrienden op afstand. We leerde elkaar kennen via GirlsLove2Run en nu spreken we elkaar regelmatig (via de app of Facebook). Samen hebben we een aantal keer me GirlsLove2Run evenementen meegedaan en liepen we de Utrecht Marathon. Ik heb al een aantal zweetdate’s achter de rug met Linda, maar een training met wat eten….dat hebben we nog nooit gedaan!

Francien van GirlsLove2Run
Van Linda is het een logische stap naar Francien! Ik volg Francien al een aantal jaar op alle social media kanalen! Wauw! Die meid is awsome! Afgelopen maand rende ze de 2Oceans Race in Kaapstad! Dat is gewoon te gek!

Laura van RunningLau
RunningLau heb ik twee keer in het echt ontmoet en ze is een spontane meid die hard werkt, op dit moment zit ze in het zonovergoten Cordoba voor haar studie, maar op afstand houdt ze al haar volgers op de hoogte! Vorig jaar kwam ik haar tegen bij de Dam tot Dam en in oktober bij een Evenement van Nike met Marlou van Rhijn en ze is gewoon heel gezellig.

Annemerel van Annemerel.com
Hardlopen met Annemerel dat lijkt mij tof, al denk ik dat als ik bij het einde van de straat ben Annemerel al een blokje heeft gelopen. Die meid is snel en stiekem ben ik daar heel jaloers op! Annemerel laat zien hoe je sporten en gezond eten goed in balans houd en dat daarbij makkelijk een reep chocolade bij kan en derlijke!

Stacey van Legally-Brunette
Stacey kon natuurlijk niet ontbreken op mijn lijstje. Deze fitchick is super goed bezig en iedere maand daagt ze je uit met een challenge. Heel cool!

Andrea van RunAndreaRun
Andrea is een bekende in de hardloopwereld en niet alleen in de hardloopwereld ook in de obstacle run is ze bekend! Whoow deze chick is een killer, geen obstakel staat haar in de weg ze klimt er gewoon keihard overhen! Geen wonder dat ze naar de WK van het OCR mag!

En dit was mijn lijstje! Het zijn er best wel wat! Met wie ga jij graag een keer rennen?
Let me know!

XoXo

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.