It’s my B-day

Goodmorning! Vandaag is een bijzondere dag!

Vandaag is het 30 oktober, ik kan je vertellen dat ik 28 jaar geleden ter wereld kwam als kleine Linda. Vandaag laat ik mijn 27 jarige leeftijd achter mij en ga ik door als 28 jarige. Hoe is het gegaan als 27 jarige.

Mijn 27 jarige was heftig maar ook heel leuk! Wat heb ik allemaal gedaan als 27 jarige en wat heb ik geleerd als 27 jarige:

Ik liep PR naar PR op mijn 27ste elk record heb ik volgens mij wel verbeterd! — Ik liep ook voor de tweede keer de Dam tot Damloop — Ik leerde heel veel social media mensen in het echt kennen — Ik bracht het begin van mijn 27ste door in Londen — en boekte een reis voor Londen weer — Ik bracht een week door in het Caribisch gebied wat was dat heerlijk — Hard werken wordt beloont — Ik heb geleerd dat je over je problemen mag praten — daarnaast leerde ik ook dat winkelen soms nog beter werkt — Ik leerde opnieuw mijn eten kennen — Ik rende in Curacao, ja het was maar 1 kilometer maar ik rende wel! — ik leerde met flinke teleurstellingen omgaan — Ik leerde mijzelf kennen.

En om mijn verjaardag niet geheel voorbij te laten gaan, deze babyfoto: photo Blogplaatjes45_zps77244647.jpg

Zoals vriendlief zeg op naar de 30!!! Gelukkig heb ik nog even!

XoXo

1 thought on “It’s my B-day

  1. Nina

    Hiep hiep hoera in de gloriaaaa! Gefeliciteerd met je verjaardag en een hele fijne en feestelijke dag! Op naar een heel mooi gezond gelukkig liefdevol en sportief jaar! Liefs, Nina ps. Nu ben ik wel heel benieuwd wat er nou in die Michael Kors tas zat…

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.