Joining the Kayla Army #1

 photo schermafbeelding-2014-04-20-om-22-04-56_zpsoarrqfn9.png
Al maanden zag ik foto’s voorbij komen van meiden die 12 weken, of langer, meededen. Dit wil ik ook

Ik loop natuurlijk hard, ik wil graag van mijn muffintop af. Niet dat ik veel muffins eet maar ik begin mij de wel aan te storen.

Na lang wikken en wegen (soms letterlijk) heb ik besloten mij aan te sluiten bij de Kayla Army. Gelukkig kan je ook uit deze Army.

Kayla is een australische fitnessinstructeur zij heeft verschillende e-books uitgebracht over de BikiniBody training. Ik denk dat de meeste fitgirls wel weten welke ik bedoel.

Omdat LindaLynn een persoonlijke blog is ga ik jullie regelmatig op de hoogte houden. Ik weet nog niet hoe ik dat wil doen, misschien in de vorm van een videodagboek en dat ik eens in de zoveel tijd mijn dagboek hier plaatst. Maar het kan nog anders! Heb je leuke ideen hoe ik vertel hoe Kayla bij mij bevalt? Laat het me weten! MIsschien zien we jouw vorm wel voorbijkomen!

Ben jij bekend met Kayla en hoe is het je bevallen? Ik ben benieuwd!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.