Jump And Wave bij Jumpsquare

 photo Pictures19_zpsoehx96vj.jpg
Zondag is sportdag. Tenminste zoiets, meestal loop ik op zondag hard. Maar gisteren ging ik wat anders doen.

Ik ging naar Jumpsquare! Jumpsquare is het grootste trampolinespringpark (ruim 2000 vierkante meter) in Europa en het is gevestigd 15 minuten rijden met de auto vanaf mijn huis!

We hadden om 11.30 een jumpsessie gepland, een jumpsessie kost EUR 13,-, dan mag je 1 uur springen en krijg je er sokken bij. De sokken zijn met antislip op de onderkant en om heel eerlijk te zijn, ze zitten best raar, maar goed dat is een detail!

Het springpark is groot en is ingedeeld in een aantal ruimtes, een trick area waar je trucks kan doen springen op kasten enz enz. Daarnaast is er een basketbal area (daar waren we het meest te vinden) de basketbal area bestaat uit twee lange trampolines die omhoog gaan met een basket waar een bal in kan gooien. De is een trefbal area kan je trefballen (duh), De is een slackline aanwezig en een foampit, daarbij zijn er van die grote zakken waar je je in kan laten vallen en een funarea waar je kan springen en kan stompen tegen boksballen.

Wij begonnen met basketballen (een goeie warming-up) en gingen zo alle trampoline zones af, ik wou eigenlijk ook nog op de slackline maar mijn balans is echt heel slecht dus durfde ik het niet aan. Ik heb een sprong in de foampit gewaagd (waar ik mijn neus bij dichtkneep, wat the hell ben ik aan het doen? Het is geen water). De foampit voelt heel raar en ik kon er maar lastig uit komen maar het was wel leuk! We zijn op de zak gesprongen wat ook heel onnatuurlijk voelde want je moet op je kont landen, maar mijn hersenen geven steeds aan dat ik op mijn voet moest landen, dus kwam ik iedere keer raar neer.

Bij de fun area ging ik gewoon even springen, even op adem komen. Alhoewel op adem komn zat er niet echt in met al het springen, In de trefbal area gingen vriendlief en ik trefballen, maar trefballen met vriendlief is niet leuk! Hij gooit de ballen veelste hard en we hebben het ook al snel gezien.

Bij de trickarea waren mensen trucs aan het uitvoeren en de jumpmasters (alle respect voor die mensen) hielpen de kinderen met trucs, de kinderen leerde backflips en salto’s en ze deden dat met alle geduld echt heel cool om te zien!

Na ongeveer drie kwartier zijn we kapot en hebben we het eigenlijk wel gezien, we zijn moe, kapot en sprongen we nog een paar minuten uit. En gingen kapot op een bankje zitten. Hoe houd men dit een uur vol. Ik was kapot! Maar heb het wel leuk gehad!

Al met al een super leuk uurtje gehad bij Jumpsquare en we gaan denk ik snel weer!

XoXo

2 thoughts on “Jump And Wave bij Jumpsquare

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.