Just in: Apple Watch

 photo Applewatch_zpswszonasl.jpg
Sinds ik hem zag bij Annemerel was ik er verliefd op en moest ik hem ook hebben. Ik bleef zeuren bij mijn vriendje tot die toegaf (en hij zelf er ook eentje wou hebben).

Afgelopen zaterdag hadden we een afspraak bij de Apple Store in Amsterdam. Een pasafspraak. Waarom een pasafspraak? Ik wilde de hele Apple experience eens meemaken. Mijn iPhone kocht ik online en mijn iPad bij de MediaMarkt. Het werd tijd voor een echte Apple Experience (en we moesten toch in Amsterdam zijn dus twee in een).

De afspraak stond om 16.00 uur en iets te laat kwamen we de winkel in (en maakte vriendlief het grapje we hebben geen horloge). Het passen was zo voor elkaar ik besloot de 38 mm te nemen. Vriendlief de 42 mm, maar ja hij heeft ook wat grotere polsen dan ik.

We werden naar de eerste verdieping gebracht waar de horloges uit het magazijn werden gehaald. Na dat ik betaald had (slik). Kwamen de horloges. De jongen uit het magazijn wist precies voor wie het horloge was en wat onze namen waren (dan voel ik mij altijd zo speciaal). We werden naar een andere tafel gebracht waar ik het horloge kan installeren.

Hoe het horloge verder werkt moet ik nog even uitzoeken. Want ik heb hem nu nog geen week. Een uitgebreider review volgt in de loop van deze maand.

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.