Just In: iPhone 6

 photo Pictures2_zpske1np2zx.jpgDe wereld was vorige maand te klein toen mijn geliefde HTC uit mijn handen viel en met een klap op de tegelvoer buiten terecht kwam. we wisten het allemaal. Het schermpje was kapot.

Tegenwoordig kan je niet meer zonder telefoon. Dat geldt ook voor mij! Mijn hele leven staat erop! Ik moest nog een maand totdat de dag was gekomen dat ik mijn abonnement kon verlengen dus dit was balen!

Gelukkig was mijn zus de reddende engel en kwam met haar oude iPhone 4 aanzetten, zodat ik toch bereikbaar was. Bij de Action kocht ik wat extra snoertjes zodat ik hem overal kon opladen want de batterij was niet echt perfect meer, maar ik was gered.

Toen kwam de dag dat ik mijn abonnement mocht verlengen. Zou ik terug gaan naar Apple of zou ik blijven bij Android. De keuze was vrij vlot gemaakt, ik had al vanaf het begin ruzie met mijn HTC, mijn Nike app liep continu vast en we werkte gewoon niet goed samen! Dus de keuze voor Apple was eigenlijk snel gemaakt.

Online verlengde ik mijn abonnement en binnen no time had ik mijn nieuwe iPhone binnen! En wat ben ik er blij mee! Hij is zo fijn, wel wat groot maar zo fijn. Mijn foto’s zijn veel beter, helemaal in vergelijking met met de iPhone 4.
Ik was ook weer snel gewend aan IOS. Ja ik ben er gewoon helemaal blij mee!

En de batterij!! Die is helemaal zuinig. Tenzij ik echt de hele dag op mijn iPhone zit en blogs tik, maar dat probeer ik nog steeds zo veel mogelijk op mijn laptop. Maar soms als ik inspiratie heb dan moet ik gewoon tikken en pak ik mijn iPhone.

Kortom ik ben weer terug bij de iPhone en ben daar super blij mee!

XoXo

 

2 thoughts on “Just In: iPhone 6

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.