Just in: Jogha

 photo IMG_9013_zps7g4xz74d.jpg
Op elke wishlist kwam er wel een kledingstuk van Jogha voorbij, ik wou zo graag kleding hebben van Jogha, maar ja, de prijs was wel redelijk. En met de sale was mijn maat altijd uitverkocht.

Met kerst kreeg ik ineens een mailtje van Jogha, vriendlief had mij verrast met 2 cadeaubonnen van dit merk. Toen we gingen crossfitten kon ik 1 en 1 met elkaar optellen en bestelde ik mijn eerste setje van Jogha.

Mijn eerste setje bestond uit de Epic loose short en de Bordeaux Racerback top, het was supersnel geleverd, ik bestelde rond 21.00 uur en de volgende ochtend om 11.00 uur stond DHL al met het pakketje voor mijn deur, dat vind ik zeker een plus! Ik pakte het pakketje uit en de stof van het shortje was zo fijn! Heerlijk zacht en het zat gewoon heerlijk, daarnaast zat er in het shortje ook nog is een binnenbroekje, wat ik ook altijd een extra plus vind! Ik hoef dan niet bang te zijn dat mijn ondergoed ineens zichtbaar is. Ik ben er blij mee.

De Bordeaux Racerback top was van dezelfde zachte stof daarnaast is de zwarte stof licht open gewerkt wat ik ook wat vind hebben. De top blijft tijdens het springen of rennen goed zitten. En dan bedoel ik dat de top niet irritant omhoog kruipt. Wat voor mij weer een pluspunt is.

Ik had mijzelf voorgenomen dat als ik een maand achter elkaar netjes naar crossfit zou gaan ik het bijpassende Epic X bordeaux reversible jack mocht hebben. Maar het lot had anders beslist. Ik kocht het jack eerder (iets met juf ongeduld). Ik bestelde het jack op vrijdag en ook hier werd er zaterdagochtend rond 11 uur gebeld en stond DHL met het pakketje voor de deur! Yes yes yes! Ik was zo blij! Het jack zit prachtig, de stof is dikker dan het shortje, waardoor die warmer zit, wat goed is want het jack moet mij warm houden. Daarnaast kan ik het jack gemakkelijk op mijn werk aan. Want het ziet er netjes uit.

De Epic short kost EUR 39,95, de Racerback top kost EUR 29,95 en de jack kost EUR 99,95. Inderdaad flink aan de prijs maar de kleding is zo fijn! En alles blijft netjes op zijn plek zitten! Dat is ook wel fijn!
Ik wil mijn Epic collectie graag compleet maken met de tight en de bra, maar ik denk dat ik nog even moet wachten.

Heb jij al wat van Jogha? Wat vind je er van?

XoXo

4 thoughts on “Just in: Jogha

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.