Just in: Laptop

 photo IMG_20150129_224916_zps3e348815.jpg
Vorige week (inmiddels twee weken geleden) kon ik het niet laten en kocht ik een nieuwe laptop.

Nou ja ik….eigenlijk mijn vriend. We hadden namelijk (een niet zo simpele) constructie bedacht.

Ik heb afgelopen jaar in april een laptop gekocht. Waar ik ย heel tevreden ben. Alleen ik ben niet alleen tevreden over mijn laptop ook mijn vriend was daar heel tevreden mee. Dus wat gebeurde er? Hij zat regelmatig op mijn laptop. Op zich niet erg, maar soms wil ik er gewoon op! Even surfen enzo.

Dus toen ik samen met vriendlief bij de Media Markt stond sloot ik een deal met hem. Jij mag mijn laptop als ik een nieuwe mag. In eerste instantie zou ik graag een google chrome willen. Maar helaas daar kon iTunes niet op. Dus die viel af.

Uiteindelijk viel mijn oog op deze blauwe HP. Vriendlief was er om te kijken of alles aan de binnenkant goed zit. Ik was er puur om te kijken of ik hem mooi vond en deze vond ik mooi!

Ja je gaat wel iets achteruit maar voor jouw werk is dat niet erg.
Oke prima dan nemen we hem!
En zo geschiedde het. Ik ben super blij met mijn nieuwe laptop en tot nu toe is die net zo snel als mijn vorige laptop en de kleur!!! Issie niet mooi?!?!

XoXo

 

2 thoughts on “Just in: Laptop

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.