Just In: Michael Kors Bag

 photo IMG_7855_zps7lmuvtlo.jpg
Hoewel dit artikel Just In heet, heb ik hem al een tijdje, namelijk mijn geweldige Michael Kors Tas.

Vriendlief en ik hadden een winkelsessie ingepland en tijdens het winkelen liepen we de Michael Kors in. Ik vind het altijd super leuk om te kijken. Maar echt kopen….dat heb ik nooit gedaan.

Ik had mijn oog laten vallen op de Michael Kors LG EW Tote Navy White Stripes.
Toch liep ik de winkel uit. Ik bleef nog voor de etalage kwijlen.

Vind je hem mooi? Vroeg vriendlief. Voorzichtig knikte ik ja, heb je het geld ervoor? Vroeg die weer. Weer knikte ik ja. Vooruit ga maar halen. Ik huppelde bijna de winkel in. En trok de tas uit de etalage.
 photo IMG_7854_zpsci7bwkxr.jpg
Wacht maar even riep de verkoper ik pak wel een nieuwe voor je. En ze liep weg naar achter en kwam terug met mijn Michael Kors tas. Na mijn pinpas door de automaat gehaald te hebben (oef) liep ik naar buiten met een Mega kartonnen tas. En gaf ik aan een paar mensen een foto weg van de tas.

Als een kind zo blij ben ik met mijn tas. Hij is netjes er kan een hoop in (heel handig voor het werk) en hij staat overal bij (oke bijna overal). De tas heeft ook een nadeel. Hij is van stof! En omdat ik zuinig op mijn tas wil zijn moest ik opzoek naar tassenhangers. Tassenhangers kan je bijna in elk prullaria winkeltjes kopen, behalve als je ze echt nodig heb dan, uiteindelijk vond ik er eentje bij de blokker. Dus mijn tas kan nu overal save naar toe!

Ik ben echt heel blij met mijn Michael Kors tas en ja het is een dure aanschaf maar ik ga hier jaren mee doen!

XoXo

 

2 thoughts on “Just In: Michael Kors Bag

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.