Just In: Nike Air revolution Sky High

 photo IMG_7903_zpssv7lrklz.jpg
Afgelopen donderdag gingen vriendlief en ik een dagje winkelen en kwam ik thuis met nieuwe sneakers.

Het was helemaal niet mijn bedoeling om nieuwe sneakers te kopen. Echt niet! We begonnen de dag in Bataviastad waar ik mijn cadeau voor mijn verjaardag uitzocht. Vriendlief ging opzoek naar basketbalschoenen. Zijn missie mislukte in Bataviastad. Dus besloten we verder te zoeken.

In Utrecht (Overvecht om wat preciezer te zijn) zit een Nike Clearence store en we besloten daar heen te gaan. En we hadden geluk volgens mij, de voorraad was net aangevuld, daarnaast was het rustig (eindelijk een keer) dus kon ik rustig op onderzoek uit,

Ik kwam met 4/5 schoenendozen aanzetten en begon te passen, de eerste waren Nike AirForce schoenen, maar deze zaten niet mooi, Ik vond nog een paar Nike Free Flash schoenen, deze waren te klein (logisch als je met je maat 40 in maat 38,5 wilt, dat gaat niet), daarnaast had ik nog een paar Nike Air Thea’s maar ook die waren maat 38,5. Uiteindelijk vond ik mijn Nike Air Revolution Sky High, deze waren in de juiste maat ik liet ze snel aan vriendlief zien. Hoe vind je deze? Ze zijn gaaf zei vriendlief. Ik trok ze aan ze zaten gegoten maar toch twijfelde toch een beetje. Ze waren wel cool maar hoe moet ik ze combineren enz enz. Na lang twijfelen (3 minuten) besloot ik ze mee te nemen. Als een kind zo blij liep ik naar de kassa.

De volgende stap is denk ik in therapie want ik ben tot de conclusie gekomen (samen met mijn buurmeisje/vriendin Renee dat ik toch een aardige sneakerverslaving heb.\

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.