Just in: Nike Lunarglide 6

 photo IMG_4787_zpsb0872f5a.jpg

Afgelopen week kwam er weer een mysterieus oranje doos binnen. Ik stond te juichen want daar waren ze eindelijk mijn Lunarglide 6 waren binnen!

Toen ik het mailtje zag van Nike met we hebben uw order verzonden stond ik de hele dag mijn Track & Trace code in de gaten te houden van UPS. Ik had het pakketje laten bezorgen bij mijn ouders. Ik denk dat mijn vader net 5 minuten zijn handtekening had gezet of ik had al een appje gestuurd het pakketje is binnen. Klopt kreeg ik terug. Na mijn werk racete ik naar het huis van mijn ouders. En scheurde ik de doos open eindelijk mijn schatjes waren binnen!

Vervolgens racete ik naar de buurvrouw en schreeuwde ik tegen de ze zijn binnen! Het antwoord ooh deze wil ik ook ze zijn zo gaaf! Eenmaal thuis zette ik ze gelijk op de foto voor dit artikel. Mijn nieuwe prachtige Lunarglide 6 van Nike Running.

 photo IMG_4788_zps9282bec8.jpg

 

Maar Linda zijn ze dan geschikt om hard te lopen? Ehm….niet voor mij, ik heb zo een last van pronatie dat ik toch echt anti-pronatie schoenen moet hebben, Maar ze waren zo mooi en ik kan ze met echt alles combineren dat ik er niet op ga hardlopen (oké misschien  een keertje dan). Een nadeel, je kan er niet je foodpod in kwijt als je met de Nike+ horloge loopt, maar dan kan ik in mijn schoenen die ik nu heb ook niet (ik loop altijd op GPS) dus voor mij is het geen nadeel, maar ik snap dat het voor jou een nadeel kan zijn

De prijs van deze baby’s oke daar gaan we ….. EUR 130,- maar voor een goeie hardloopschoen ben je dat ook kwijt! Al met al vind ik ze geweldig en ja, need I say more!

Ben jij bekend met de LunarGlide 6 en wat vind je ervan? Let me know!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.