Just in: Nike Structure Flash

 photo IMG_3024_zps2bj6faom.jpg
Afgelopen zaterdag ging ik met mijn vriend naar de Nike Outlet in Utrecht. Mijn vriend had hardloopschoenen nodig aangezien die tegenwoordig in hardlooptraining is.

Ja, hij is in training@ Al vindt die hardlopen niet zo leuk (het is langzamer dan fietsen en je gaat niet snel), gaat die in juni samen met mij de Loop door Houten lopen (hij zegt: de eerste 4 km blijf ik bij je daarna ga ik het verschil maken en sprint ik van je weg. Mijn antwoord: ja, ja zullen we nog wel eens zien).
Maar goed terug naar het verhaal.

Omdat zijn oude schoenen al een aantal jaar oud zijn en hij niet te veel hardloopt en ook geen dure schoenen wil kopen (in tegenstelling tot mij). Gingen we naar de Nike Outlet, tenslotte weet ik inmiddels welke schoenen wat kunnen en wat hij ongeveer nodig heeft.

We nemen als eerste afscheid bij de roltrap, hij sprint na maat 47 en ik naar maat 40. Ik loop het rek door en zie een hoop Nike Structure schoenen staan. Yes! Ik heb schoenen met een blokje omdat ik naar binnen klap en ik weet dat de Structure schoenen ook een blokje hebben dus BINGO! Eindelijk een keer leuke schoenen (mijn Asics zijn ook leuk hoor!
Ik loop wat verder in het rek en trek er ineens zwarte Nike Structure schoenen uit, nog net niet begin ik te Hyperventileren. Dit zijn Flash schoenen. Ik dus volgens mij drie mensen op zij en ren naar mijn vriend die staat te praten, I don’t care! Hyper vertel ik dat dit Nike Structure flash schoenen zijn en dat ik ze moet hebben want ze zijn water dicht en reflecteren en…en….en….. De jongen waarmee vriendlief staat te praten zegt heel droog: zo volgens mij heeft ze iets gevonden wat ze wilt hebben. En dat klopt.

 photo IMG_3028_zpsamgpcfwj.jpg

We zoeken nog een paar schoenen voor vriendlief uit (ook Structure schoenen) en we gingen passen. Ik hoopte maar dat ze zouden passen want het waren de enige flash schoenen in hel de Nike Outlet (oke niet waar ze hadden ze ook nog in maat 46, maar die pas ik niet). Ik trok ze aan en…..ze zaten goed! Yes!!! ik had eindelijk een extra paar hardloopschoenen, die voor mij geschikt waren en die ook nog eens super goedkoop waren (in vergelijking met andere schoenen).

Hoezo goedkoop Linda? Ik ging naar de kassa en ik rekende EUR 55,- af. Natuurlijk is dat niet super goedkoop, maar in vergelijking met mijn hardloopschoenen die ik normaal koop wel.

Inmiddels heb ik ook een rondje op mijn Structure schoenen gelopen en lopen ze heel fijn! Of het mijn halve marathon schoen wordt weet ik nog niet maar ik ben er voor nu in ieder geval blij mee!

XoXo

2 thoughts on “Just in: Nike Structure Flash

    1. Linda Bericht auteur

      Hij zit in Winkelcentrum overvecht en tegenwoordig komen al mijn Nike aankopen daar vandaan. Ik denk dat die er al een half jaartje zit ofzo

      Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.