Just in: Reebok Nano 5.0

 photo IMG_9016_zps2eegizuq.jpg
Ik ben zo een meisje dat voor elke outfit een sneaker moet hebben en ook voor elke sport. Dus na drie weken crossfit was het tijd om mij in de wereld van Crossfit schoenen te gooien.

De wereld van Crossfit schoenen is gelukkig een stuk kleiner dan de wereld van hardloopschoenen, want crossfitschoenen heeft niet zo een heel ruim assortiment. je heb of de Nike Metcon schoen of de Reebok Nano.

De sale was nog in volle gang en vriendlief was een dag vrij en die ging op zoek naar schoenen voor zichzelf. Eerst zouden we voor Reebok Nano 4.0 kijken, want die waren in de sale. Hij vond al snel een paar. Voor mij waren er alleen roze beschikbaar en eigenlijk wou ik van mijn roze imago af, ik vind roze nog steeds leuk, maar om alles roze te hebben is overdreven. Al snel kreeg ik een appje dat de een aantal Nano 5.0 ook in de aanbieding waren, niet alle kleuren maar een aantal. Uit de selectie koos ik blauwe.
 photo IMG_9019_zpsqo9ah1dk.jpg
Reebok Nano 5.0 heeft een kevlar laag, deze kevlar laag zorgt dat je schoen niet snel beschadigt maar is daardoor ook erg licht, de groeven in de zool zorgen voor meer stabiliteit tijdens het liften en dergelijke, de demping is minder dan en hardloopschoen en daardoor sta je ook steviger bij het liften en doordat de tong vast zit aan de schoen waardoor die als een sok zit.

Ik heb de schoen pas 1 keer aangehad tijdens het trainen dus een oordeel kan ik er niet aan geven, als jullie het leuk vinden test ik ze wat uitvoeriger en vertel ik er later meer over.

Let me know!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.