Just Read: gelezen April

IMG_1683

April vloog voorbij qua lezen (want de wereld staat nog steeds stil), ik heb door alle coronaperikelen ook wel moeite met het lezen van een boek. Maar toch kon ik deze maand 3 boeken van leeslijst afstrepen.

Pretty Little Liars Laster – Sarah Sheperd
In het pittoreske Rosewood kletsen buren over perfect gesnoeide hagen, over de laatste roddels en staan er op iedere oprit glimmend gepoetste auto’s. Maar dan worden de kletspraatjes vervangen door beschuldigend gefluister, laster. En dat komt allemaal door Hanna, Aria, Emily en Spencer, want zij kunnen hun mond weer eens niet houden. Eerst beweren ze dat ze een lijk in het bos achter Spencers huis hebben gevonden, maar dat is dan opeens spoorloos verdwenen. En als datzelfde bos even later in vlammen opgaat, zweren ze dat ze iemand die dood is zagen rondlopen. 
Vond ik de vorige keer het deel van Pretty Little Liars goed, vond ik deze weer mwah! Ik had moeite met dit deel!! Dit had ik ook met de TV serie, ineens was ik het zat! Ik weet dus (volgens de boeken) nog steeds niet wie A is. Dus misschien toch maar dat laatste deel lezen!
Klik hier om naar Pretty Little Liars te gaan

Je bent jong en je krijgt wat – Monique van Loon
Wat doe je als je op je achtentwintigste baarmoederhalskanker blijkt te hebben, terwijl je vol in het leven staat en juist flink carrière aan het maken bent? Het overkwam Monique van Loon. In Je bent jong en je krijgt wat beschrijft zij soms tussen neus en lippen door, soms expliciet, hoe het is om als jonge vrouw ziek te worden. Hopeloos verliefd te worden, terwijl sommige vriendschappen onverwacht niet tegen de situatie bestand blijken te zijn. Hoe de ene dokter je verdrietig en vol vragen achterlaat, terwijl de ander je steun en toeverlaat wordt. Hoe je je sexy kunt blijven voelen nadat je baarmoeder verwijderd is. Van Loon schrijft vol zelfspot en humor over een leven met en na baarmoederhalskanker.
Wauw! Dit boek! Een eyeopener! Ik heb dit boek echt in een adem uitgelezen! Wat Monique laat zien door middel van dit boek is onbeschrijfelijk! Dit boek moet eigenlijk iedereen lezen.
Klik hier om naar je bent jong en je krijgt wat te gaan.

Klaas Boomsma – Ren voor je leven
Een maand voor zijn 37ste verjaardag concludeert journalist Klaas Boomsma in een verslavingskliniek in Zuid-Afrika dat zijn leven mislukt is. Een dag later begint hij met hardlopen. In Ren voor je leven vertelt Klaas het verhaal van zijn verslaving aan alcohol en cocaïne, maar hij beschrijft vooral wat hij heeft gedaan om zijn leven weer in eigen hand te nemen en hoe hij een gezond leven in balans opbouwde. Na zijn eerste run over het strand in de buurt van Kaapstad is hij niet meer opgehouden met hardlopen – een bezigheid die hem heel veel meer heeft opgeleverd dan een goede conditie. Klaas begon met hardlopen als medicijn tegen zwaarmoedigheid en vluchtgedrag, maar inmiddels is het een gepassioneerde en fantastische way of life.
Het boek van Klaas stond al heel lang op mijn e-reader, ik was er al een keer eerder aan begonnen maar toen heb ik hem weggelegd. Ik vond het boek echt wel leuk om te lezen maar opgegeven moment vond ik het lastig om er door te komen. Dit kwam meer door het feit dat ik wat meer moeite had met de focus van lezen dan het boek. Het is namelijk echt wel een mooi boek om te lezen.
Klik hier om naar het boek Ren voor je leven te gaan 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.