Just Read: Gelezen December

IMG_7453
Eindelijk weer een aantal boeken kunnen lezen! Dat was lekker!

Nachten in New York – Sarah Morgan
Nadat ze haar baan is kwijtgeraakt, is Paige haar eigen evenementenbureau begonnen. Helaas gaan de zaken rampzalig, waardoor ze wel hulp moét vragen aan ICT-miljonair Jake Romano, de beste vriend van haar broer. Probleem is alleen dat ze al jaren verliefd op hem is, wat natuurlijk funest is voor een goede samenwerking. Dus doet ze haar uiterste best om dat voor hem te verbergen – met slapeloze nachten als gevolg. Vanwege zijn reputatie van hartenbreker heeft Jake aan Paige’ broer moeten beloven dat hij nooit iets zal beginnen met zijn kleine zusje,  want sinds Paige zijn kantoor is komen binnenvallen, één en al blonde, langbenige verleiding, doet hij geen oog meer dicht!
Een heerlijke feel good roman die heerlijk weg leest! Echt een aanrader als je even wilt wegdromen in romantisch New York.
Klik hier om naar het boek Nachten in New York te gaan*

Hongerspelen – Suzanne Collins
Katniss Everdeen woont met haar moeder en haar zusje in het 12e en armste district van Panem. Daar heerst het keiharde regime van het welvarende, brute Capitool. Bij de jaarlijkse Hongerspelen moeten twaalf jongens en twaalf meisjes in een gemanipuleerde arena de strijd aan gaan op leven en dood. Zo begeeft ook Katniss zich onder het oog van de hele bevolking in de gemanipuleerde arena. Gevangen in een meedogenloos web van geweld, gemanipuleerde tv-beelden en corrupte politici staat ze voor de vraag: hoe ver ga je om te overleven?
De Hongerspelen staan al heel lang op mijn ereader, maar telkens had ik niet echt de puff om ze te lezen, tot ik er in begon! Ik werd er ingezogen. Een heerlijk Jong Adult boek die lekker leest!
Klik hier om naar de Hongerspelen te gaan.*

Christmas Shopaholic – Sophie Kinsella
Becky Bloomwood is dol op kerst. Het gaat altijd hetzelfde: haar ouders verzorgen het diner en de buren komen langs in vreselijke kersttruien. Maar dit jaar lijkt alles anders, Becky’s ouders verhuizen en vragen Becky het diner te organiseren. Wat kan er nou misgaan? Haar zus Jess eist vegan kalkoen, haar man Luke vraagt alweer aftershave en Minnie wil een armband – en dan verschijnt er ook nog onverwacht een ex-vriendje met zijn opdringerige nieuwe vriendin, en hun motieven zijn verre van duidelijk. Wordt het een chaos of lukt het Becky er een fijne kerst van te maken?
Becky is denk ik wel een van mijn favoriete personages. Ik moet de niet te achter elkaar lezen (dan vind ik haar vervelend worden) maar tussendoor is het een fijn personage. Al met al is het weer een fijn boek van Sopgie Kinsella en deze las ik heerlijk uit op kerstavond. Hoe toepasselijk!
Klik hier om naar Christmas Shopaholic te gaan.*

Zoutelande – Linda van Rijn
Eline van As kijkt uit naar de jaarlijkse vakantie met haar twee vriendinnen van vroeger, Lydia en Sascha. Ze kennen elkaar van de zomers die ze als kind doorbrachten in Zoutelande en hebben altijd contact gehouden. 
Lydia heeft afgelopen jaar samen met haar man Gert een strandtent overgenomen en daar kunnen de vriendinnen verblijven. Het was een druk seizoen voor Lydia en Gert en het valt Eline op dat haar vriendin echt aan rust toe is. 
Eerst lijkt dat te gaan lukken: het is mooi weer, de vriendinnen maken lange strandwandelingen en de avonden zijn gevuld met lekker eten en wijn. Toch voelt Eline dat er iets niet klopt. Tegen de tijd dat Eline er op een gruwelijke manier achter komt wat er speelt, zit ze er al middenin.
Ik had nog nooit eerder een boek gelezen van Linda van Rijn en eigenlijk weet ik niet waarom! Linda van Rijn leest heerlijk vlot en valt in de categorie Suzanne Vermeer. Een heerlijk thriller waar je niet meer uitkomt als je deze gelezen heb!
Klik hier om naar het boek Zoutelande te gaan.*

De links met een *  zijn affiliaitelinks – als je een boek via deze link besteld, krijg ik een deel van de opbrengst.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.