Just Read: Gelezen Februari

IMG_7453
Februari was een regenachtige maand, ik had weinig motivatie om te rennen en een hoop motivatie om te lezen, dus als ik deze maand 5 boeken uit! Gewoon lekker chill!

Vlinders in Central Park – Sarah Morgan
Voor bloemstylist Frankie Cole bestaan happy ends alleen in sprookjes; na de desastreuze scheiding van haar ouders is ze haar geloof in de liefde verloren. Mannen houdt ze daarom het liefst veilig op afstand. De enige man bij wie ze zich op haar gemak voelt, is haar vriend Matt – en dat is zuiver platonisch. Maar sinds kort is er iets vreemds aan de hand: waarom slaat haar hart telkens op hol als ze bij hem is? Matt Walker is al jaren verliefd op Frankie, maar hij laat niets merken. Hij weet immers dat ze allergisch is voor alles wat met liefde te maken heeft. Toch heeft hij de laatste tijd sterk de indruk dat ze hem met andere ogen bekijkt….
Weer een heerlijke zwijmel van Sarah Morgan, dit boekje las weer heerlijk weg. Een echte Harlequin Roman, je weet al hoe die afloopt! Alles komt goed! Een lekker romannetje voor de regenachtige zondag.
Klik hier om naar het Vlinders in Central Park te gaan *

De fiets de Fiets – Thijs Zonneveld
Diverse comulms van Thuis Zonneveld, voornamelijk over wielrennen.
De fiets de fiets is een boek met verzamelcolumns van Thijs.
Heel eerlijk, omdat er geen verhaallijn in zit vond ik het lastiger om te lezen. Ik merk dat ik het leuker vind om een boek te lezen met verhaallijn dan losse columns. Maar het is natuurlijk wat je zelf het leukste vind. Ik weet dat vriendlief zijn boeken verslijt. En het boek in samenwerking met Thomas Dekker (mijn verhaal) heb ik in een ruk uitgelezen, maar daar zit natuurlijk een verhaallijn in.
Klik hier om naar het boek de fiets de fiets te gaan.*

Winterberg – Kiki van Dijk
Drie vriendinnen laten hun gezin een weekendje achter om samen te gaan skiën in Winterberg. Rose kent de plek op haar duimpje, ze heeft er als jonge astmapatiënt regelmatig gekuurd. Het oude familiehotel is niets veranderd en voelt meteen vertrouwd gezellig. Vooral wanneer de sportjournalisten die een skischanswedstrijd verslaan in de bar aanschuiven. Gedurende de nacht sneeuwt het dorp volledig in en verdwijnt Rose. Journalist Frank stuit op een groot geheim dat de geschiedenis van Rose’ s familie en van Winterberg voorgoed zal veranderen. Kan hij ook op tijd achterhalen wat er met Rose is gebeurd?
OMG dit boek was zoooo goed! Ik kreeg hem al getipt van vrienden om mij heen dat die goed was. Maar het was echt goed! Het was een spannend boek met een bizarre twist! Heerlijk om te lezen op regenachtige dagen! Love it!
Klik hier om naar het boek Winterberg te gaan*

Pretty Little Liars 6 – Moord
In het idyllische Rosewood glanzen de highlights in de winterzon en schitteren de bevroren meren als Swarovskikristallen. Maar schijn bedriegt. Net als de vier mooiste meisjes uit Rosewood: Hanna, Aria, Spencer en Emily liegen en bedriegen vanaf het moment dat ze bevriend raakten met Alison. En ook al is Ali vermoord, ze blijven doorgaan met hun gemene streken. Maar de meisjes moeten oppassen. Ze dachten veilig te zijn, toen Ali’s moordenaar werd gearresteerd en de ware identiteit van A aan het licht kwam. Maar nu is er een nieuwe A die het vuurtje opstookt. En deze keer moet Rosewood branden…
Nummer 5 vond ik wat minder van de serie maar nummer 6 is weer oud en vertrouwd goed! Wat was die spannend en het einde…..dat is helemaal spannend, langzaam komen we bij het plot uit en aangezien ik niet de hele serie heb gekeken weet ik niet wat het plot wordt. Maar ik vind het ontzettend spannend! Toen ik het laatste deel aan het lezen was was ik alleen thuis en dacht ik hmm…even een lampje aan doen want hij is heel spannend! Een aanrader dus.
Klik hier om naar het boek moord te gaan.*

Flirt op 5th Avenue – Sarah Morgen
Eva Jordan is dol op alles wat met Kerstmis te maken heeft, ook al is ze deze kerst alleen. Dan krijgt ze voor haar werk de kans om een paar dagen in een spectaculair penthouse aan 5th Avenue te bivakkeren. Ze mag het huis helemaal in kerstsfeer hullen voordat de eigenaar thuiskomt. Wat ze alleen niet had verwacht, is dat de knappe, mysterieuze eigenaar van het penthouse gewoon thuis is. Lucas Blade, wereldberoemd misdaadauteur, heeft een hekel aan kerst. En met een dreigende deadline en de herdenking van de sterfdag van zijn vrouw heeft zijn humeur helemaal een dieptepunt bereikt. Daarom heeft hij zich afgezonderd van de buitenwereld: hij wil niet gestoord worden, hij wil geen kerstversieringen in huis en hij wil dus vooral niet afgeleid worden door Eva met haar kerstfrutsels! Maar wanneer ze door een sneeuwstorm vast komt te zitten in het penthouse, ontkomt hij niet aan haar betovering.
Deel 3 van de New York Serie het is weer een portie romantiek en je ziet al van mijlenver hoe dit af gaat lopen maar ik ben niet weg van een beetje romantiek. Een lekker boekje voor een regenachtige dag.
Klik hier om naar het boek flirt op 5th Avenue te gaan.

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.