Just Read: Gelezen Januari

B3BB73B9-F2C9-47B5-9A2B-DE44FF6EADA9
In de eerste week van januari las ik lekker door! Helaas ging dat de tweede helft januari wel wat minder. Maar alsnog heb ik wel lekker wat boeken kunnen weglezen.

Pretty Little Liars 4 – Waarheid
Vier highschoolvriendinnen uit het rijke Rosewood (Pennsylvania) worden opnieuw achtervolgd door bedreigende sms’jes van de anonieme ‘A’. Als Hanna opzettelijk (zij weet te veel) wordt aangereden, stijgt de spanning ten top en gaat iedereen elkaar verdenken van de moord op hun vriendin Ali. Vierde deel uit de serie ‘Pretty Little Liars’.  
Tussendoor ben ik nog steeds bezig met de serie Pretty Little Lairs en ik twijfel of ik deze al had gelezen. Ik herkende veel in het boek! Dus volgens mij had ik dit boek al een keer gelezen (nu ik het opschrijf weet ik het bijna zeker! Maar soms is het goed om je geheugen even op te frissen waar het over ging. Een leuk YA boek wat makkelijk weg leest
Klik hier om naar het boek Pretty Little Liars 4 – waarheid te gaan.*

Duingras – Jackie van Laren
Wende vlucht naar de Wadden voor een impulsieve vakantie, nadat haar leven behoorlijk in puin ligt. Daar ontmoet ze Vincent en Axel, eigenaar van een strandtent. Ze raakt bevriend met beide mannen en om de tijd te doden, komt ze regelmatig helpen. Dan ontstaat er toch wel een speciale band tussen haar en Axel. Maar beiden dragen minder leuke ervaringen met zich mee uit het verleden. En dat Wendes ex ineens voor haar neus staat, helpt ook niet echt. Zowel Wende als Axel hebben voor zichzelf het nodige uit te zoeken.
Toen ik deze aan het lezen was kreeg ik super veel reacties van mensen die de schrijfwijze van Jackie van Laren fantastisch vinden! En het klopt! De eilandliefde serie scoort hoog en ook bij mij! Inmiddels is er al weer een deel 5 uit, maar ik heb nog even te lezen. 
Klik hier om naar het boek Duingras te zijn.*

Liefde in de Lucht deel 1 – Stewardess Hannah in Parijs
Na een tijdlang als serveerster te hebben gewerkt, heeft ze besloten iets te gaan doen wat haar echt leuk lijkt, namelijk stewardess zijn. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot. In dit eerste deel vliegt Hannah op haar eerste werkdag naar het romantische Parijs. Maar voor haar is het niet zo’n sprookje 
Ik weet niet wat ik over dit boekje moet zeggen, het is maar 36 pagina’s, alleen verkrijgbaar als ebook en maar 0,99 cent. Voor dat geld denk ik oke, maar het had niet veel duurder moeten zijn, het boekje is voorspelbaar en het was grappig om te lezen maar niet echt vermakelijk. Ik denk dat je beter met een echte sterwardess kan praten als je wilt weten of het stewardessen leven echt zo romantisch is als het in dit boekje beschreven is.
Klik hier om naar het boek Liefde in de Lucht te gaan*

Pretty Little Liars 5 – Bedrog
In het steenrijke stadje Rosewood lijkt de rust wedergekeerd nu de dader van de moord op Alison is opgepakt. De vier middelbare schoolvriendinnen Hanna, Spencer, Aria en Emily leiden hun eigen levens vol met geheimen, leugens en affaires. Totdat ze opnieuw sms’jes ontvangen van ‘A’, die zegt het geheim van de dames te kennen. Wie is ‘A’ en is de verkeerde dader opgepakt? 
Als ik te veel Pretty Little Liars lees wordt ik het zat (dat heb ik vaker met series nooit achter elkaar. Maar dit was wel weer een goede, het laatste gedeelte vond ik wel wat moeilijker om te lezen, maar alsnog lees het lekker weg. Ik ben wel benieuwd naar het volgende deel en wie is A (dat weet ik al door de serie, maar de serie lijkt niet op de boeken).
Klik hier om naar het boek Pretty Little Liars 5 te gaan*.

Stormwind – Jackie van Laren
Vincent is een surfer, een losbol, een vrijbuiter. Dus als zijn beste vriend Axel zijn hulp niet meer nodig heeft in Grote Vis, de strandtent die ze samen runden, omdat Axels nieuwe geliefde Wende zijn plek inneemt, kan hij dat alleen maar toejuichen: vrijheid, blijheid. Toch? Hij verruilt het Waddeneiland voor surfparadijs San Diego en geniet van zijn leventje in de zon, vrij van enige verplichting, maar na drie maanden slaat de verveling toe. Hij mist Axel, hij mist kitesurfen en hij mist… iets wat hij zelf nog niet kan benoemen. Als Vincent terugkeert naar het eiland, blijkt de vriendenkring daar uitgebreid te zijn met de achttienjarige Milena, een nichtje van Wende dat na een traumatische gebeurtenis een veilige haven nodig had. Terwijl hij met hernieuwde energie en motivatie helpt bij allerlei nieuwe plannen met Grote Vis, gaat hij zich steeds meer betrokken voelen bij het welzijn van Milena.
Een nieuwe eilandliefde! Deze las nog sneller weg dan de eerste! Ik vond het zo heerlijk om weer terug te zijn bij het eiland, Vinnie, Axel en Wende! Ik kan niet wachten om deel 3 te lezen inmiddels!
Klik hier om naar Stormwind te gaan*

De links met een *  zijn affiliaitelinks – als je een boek via deze link besteld, krijg ik een deel van de opbrengst.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.