Just Read: Gelezen maart

B3BB73B9-F2C9-47B5-9A2B-DE44FF6EADA9
Wauw, maart is een ontzettende slechte leesmaand geweest voor mij, ik las maar 2(!) boeken uit! En daarvan was de eentje een kort verhaal! Tijd om te lezen wat ik gelezen heb.

Springvloed – Jackie van Laren
Mayke Ferwerda is een jonge vrouw die geboren is op het eiland, en die als een van de weinigen van haar leeftijdgenoten heel zeker weet dat ze er ook wil blijven wonen en er haar leven wil opbouwen. Maar zo veel werk is er niet, en zie maar eens een leuke partner te vinden die hetzelfde over de toekomst denkt… Gelukkig is ze al een heel eind op weg met haar plannen: ze heeft als kok bij Grote Vis, de enige strandtent van het eiland, de leukste baan die ze zich kan voorstellen. En ze heeft een vriendje, al is hij volgens haar ouders misschien niet helemaal een ideale schoonzoon.
Het enige wat haar danig irriteert is het feit dat de strandtent van een dreigend faillissement gered is door Cam, een losbollige surfer uit een deftig gezin met veel te veel geld. Gelukkig heeft ze haar baan nog, maar nu hangt die arrogante kwal de hele tijd rond op haar werk. Hij is zelfs min of meer haar baas! Of is hij misschien toch minder onuitstaanbaar dan hij op het eerste gezicht lijkt?
De derde eilandliefde! Ik vind het heerlijke boeken, vanaf minuut 1 zit ik in het boek en natuurlijk weet je vanaf mijlenver hoe het afloopt! Maar in deze tijden hebben we af en toe een goeie feelgood boek nodig!
klik hier om naar Spingvloed te gaan.*

Abby & de surfboy – Chantal van Gastel
Al sinds de middelbare school zijn Abby en Sebastiaan beste vrienden. Ze kennen elkaar door en door, maar er is iets wat Sebastiaan niet van haar weet. Abby is al jarenlang in stilte verliefd op hem. Keer op keer liet ze de kans om hem dat te vertellen aan zich voorbijgaan, en nu is het te laat. Sebastiaan gaat namelijk trouwen. Abby treedt op als ceremoniemeester en doet er alles aan om de perfecte zomerbruiloft te organiseren.

Een short story van Chantal van Gastel is altijd een goed idee! Het leest lekker weg, is snel uit en is gewoon lekker te lezen! Fijn om je dag mee te beginnen of om af te sluiten. Helaas kan ik het boekje nergens meer vinden om te kopen dus kan ik geen link plaatsen.

* op dit moment gebruik ik geen affiliate link, dit omdat de codes stil zijn gezet.

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.