Just read: Gelezen november

Ka verkeind
Een klein drama voltrok zich eind oktober, mijn geliefde Kobo Clara HD had er geen zin meer in! En deed helemaal niets meer, we moesten hem terug sturen naar Bol. En ik kreeg mijn geld terug. Gelukkig had ik mijn oude niet weggedaan en kon ik toch wat lezen.

Als je mij wat langer kent dan vandaag dan weet je dat ik ongeveer onafscheidelijk ben met mijn e-reader. Hij gaat bijna overal mee naar toe! Dus toen die niet meer aanging was er lichte paniek. Maar door mijn oude e-reader kon ik toch nog doorlezen, al is mijn oude e-reader een stuk minder fijn, hij hapert en af en toe valt ineens het licht uit. Maar ondanks dat las ik toch nog wat boeken. Halverwege november kwam gelukkig ook een nieuwe e-reader binnen en kon ik weer prettig lezen! 

Mijn niet zo perfecte leven – Sophie Kinsella
Katie Brenner heeft er genoeg van om een ‘nobody’te zijn. Daarom gaat ze werken op een trendy reclamebureau in Londen. Haar baas Demeter is een helse verschrikking maar daar kan Katie wel tegen. Tot ze totaal onverwacht wordt ontslagen. Met al haar dromen in duigen gaat ze noodgedwongen terug naar het platteland van Somerset, waar haar vader een luxe biocamping is begonnen. Die wordt een geweldig succes. En wie is een van de eerste ‘glamping’ bezoekers? Katie zweert wraak. Ik ben gek op Sophie Kinsella, al kon het laatste shopaholic boek mij niet bekoren. Het duurde dan lang voordat ik weer een boek van haar las, maar toen ik eenmaal weer begonnen was las het ook wel als een trein! Het boek ligt nu in de aanbieding bij Bol! Dus pak snel je kans!
Klik hier om naar mijn niet ze perfecte leven te gaan*

Sneeuwexpress – Suzanne Vermeer
Zakelijk gaat het Anna van Laarhoven voor de wind. Als directrice van imagobureau Up-Grade! rekent ze voornamelijk BN’ers tot haar clientèle. In haar privéleven gaat het er wat minder rooskleurig aan toe.  Tijd voor wat family time. Anna boekt een skivakantie naar het Oostenrijkse Kirchberg in Tirol. Waar ze door omstandigheden later gaat dan de rest van het gezin Maar wanneer ze een paar dagen later bij het chalet in Kirchberg arriveert, is het hele huis overhoopgehaald en haar gezin spoorloos. Op tafel ligt een briefje: Anna, geen politie, als je je man en kinderen levend wilt terugzien.
Wat een heerlijke Suzanne Vermeer was dit weer! Ik heb hem heel snel uitgelezen! Als ik een boek goed vindt ben ik er niet meer uit te krijgen en dit was het zeker! Een aanrader als je van een simpele maar leuke thriller houdt. 
Klik hier om naar Sneeuwexpress te gaan*

Kerstcadeaus – Sophie Kinsella
Ik ging naar een (zeer) kort verhaal van Sophie Kinsella, waar ik bar weinig over kan zeggen. Het ging over kerstcadeaus. Een grappig boekje als je even tijd over heb (het waren 15 pagina’s dus hij was ook zo uit). 
Het boekje is ook nergens meer leverbaar. Dus kan ook geen link erbij zetten of iets dergelijks.

Shopaholic grijpt in – Sophie Kinsella
Becky is met haar halve familie in een camper op weg naar Las Vegas. Er moet van alles gebeuren. Geen paniek! Ze heeft een plan. Punt één: haar vader zoeken die er zomaar vandoor is gegaan. Punt twee: beste vriendin Suze helpen. Punt drie: Alicia Bitch Billington stevig aanpakken. Punt vier: leren gokken (wat haar aanvankelijk uitstékend afgaat). Hoe dan ook, Becky laat zich niet zomaar uit het veld slaan. Haar familie heeft haar nodig: Shopaholic grijpt in! 
Weer een heerlijke Shopaholic maar eerlijk is eerlijk. De eerste keer dat ik dat boek las heb ik hem weggelegd toen kwam ik er niet doorheen. Ik denk dat het kwam omdat ik een beetje Shopaholic moe was. Maar nu was het heerlijk om te lezen. 
Klik hier om naar Shopaholic grijpt in te gaan*

Ondanks een drukke maand heb ik toch een aantal boeken kunnen lezen. 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.