Just read: gelezen oktober

BADD8C71-CDBD-4E36-A88C-6F5F9EF745D2
En zo vloog oktober ook alweer voorbij! Als het regent met een boek op de bank! Af en toe een stukje lezen. Het was wel fijn! Ik las niet megaveel deze maand, maar wel genoeg.

Zwaar Verguld – Chantal van Gastel 
Eindelijk heeft Isa haar sprookjeseinde met haar grote liefde Ruben gekregen. Ze gaan trouwen!
Voor het eerst in haar leven heeft Isa eigenlijk niets te wensen over. Maar dat geldt niet voor haar dierbare vrienden.
Ze is vastbesloten om een happy end te krijgen, voor haar en al haar vrienden. Maar is dit wel voor iedereen weggelegd?

Ik heb de eerste twee zwaar boeken (zwaar verliefd en zwaar beproefd) redelijk snel na elkaar gelezen. Ik kon die twee zelfs meerdere keren lezen, maar zwaar verguld bleef liggen en waarom? Ik heb geen idee! Want dit boek leest als een trein, vanaf het moment dat ik Isa weer voor mij zie, zit ik weer in het boek en ben ik weg in het verhaal! Heerlijk! Ik vind het eigenlijk jammer dat ik nu geen boeken meer heb van Isa en Ruben.

Klik hier om na het boek Zwaar verguld te gaan.*

Harry Potter Philopsopher stone – J.K. Rowling
Ja, moet ik echt nog een verhaaltje vertellen waarover Harry Potter gaat? Volgens mij niet echt meer!
Ik heb al een aantal keer de Nederlandse variant gelezen maar nu was het tijd voor de Engelse. Waarom? Ik werk voor een Engels bedrijf en vindt het fijn om mijn Engels op een goed niveau te houden. Harry Potter leest makkelijk weg. Je weet waar het verhaal over gaat en het is een leuk vermaak (beter dan een van de wetenschapsboeken die we hier hebben staan).
Leuk tijdverdrijf dus!

Klik hier om naar het boek van Harry Potter te gaan.*

Deze maand dus twee boeken, niet veel, ik hoop aankomende maanden wat meer tijd te hebben om te lezen, maar ik vrees dat het niet lukt!

Wat heb jij gelezen afgelopen maand?

De links met een *  zijn affiliaitelinks – als je een boek via deze link besteld, krijg ik een deel van de opbrengst.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.