Just read: Gelezen september

IMG_7453
September is voor mij vakantie! En ik dacht lekker meer tijd om te lezen, dat pakte iets anders uit, we waren op vakantie heel veel onderweg en daardoor heb ik minder gelezen dan ik verwacht had, maar toch weer wat boeken gelezen!

Trainen als een topatleet – Annemerel de Jongh

Als eerste las ik het boek trainen als een topatleet weer eens. Ik heb het boek al eens eerder gelezen (klik hier voor de review) en zocht even motivatie om te rennen. Het boek gaf mij geen nieuwe inzichten maar het was wel weer leuk om te lezen!

Klik hier om naar het boek trainen als een topatleet te gaan*.

Aanzoek bij Tiffany’s – Sarah Morgan
Overdag is Matilda serveerster in New York, maar ’s avonds schrijft ze verhalen met onbevreesde vrouwen in de hoofdrol. Op het moment dat ze de onweerstaanbare miljonair Chase Adams ontmoet, besluit ze de rol van haar aantrekkelijkste personage aan te nemen. Voor één nacht voelt Matilda zich zekerder dan ooit. Zal een afspraakje bij New Yorks bekendste juwelier, Tiffany’s, haar dromen werkelijkheid laten worden?

Aanzoek bij Tiffany’s is een echt roman! Een vrouw ontmoet de perfecte man in Manhattan, dus erg voorspelbaar maar desondanks leest het heerlijk weg! De hoofdstukken zijn niet mega groot, persoonlijk vind ik dat fijn lezen en lees je snel nog even een hoofdstuk. Daarnaast is het niet zo een dik boek. Het is een Proloog van de Manhattan serie die Sarah Morgan heeft geschreven. De serie is te vergelijken met Shopaholic, dus mocht je deze serie leuk vinden is het echt een aanrader!

Klik hier om naar het boek Aanzoek bij Tiffany’s te gaan *

Dit keer niet zoveel als ik had verwacht! Benieuwd wat er de aankomende maanden gelezen gaat worden!

XoXo

De links met een *  zijn affiliaitelinks – als je een boek via deze link besteld, krijg ik een deel van de opbrengst.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.