Just Read: Het Runner’s World Kookboek

 photo IMAG0952_zps7200feda.jpg
Een nieuw jaar is begonnen en ook gezond eten. Als hardloper is het soms moeilijk want je heb bijna altijd trek. Wat moet je eten. Runner’s World hielp een beetje mee en maakte het Runner;s World Kookboek.

Het Runner’s World kookboek is een boek met meer dan 150 recepten. De recepten zijn in hoofdstukken ingedeeld. Zo heb je een hoofdstukken als: Ontbijt, Smoothies en snacks, pastgerechten en nog veel meer. Daarnaast heeft elk gerecht een tabje met prerun, herstel, glutenvrij, caloriearm, snel enz enz.

Het boek is leuk en ik haal er lekkere gerechten uit het eerste gerecht wat wij aten uit dit boek was Sloppy Joe en het had een aparte smaak maar het was absoluut niet vies.

Ik vind het boek erg handig, zelf ben ik nog niet zo bekend met food en dit boek weet mij aardig de weg te wijzen. Ik weet inmiddels wel dat eiwitten goed zijn voor herstel, maar wat was/is handig om te eten voor het hardlopen? Dit boek geef mij goede handvaten en ik weet inmiddels wat handig is om te eten voor een run.

Voor de hardloper is dit boek echt heel erg intressant en leuk! Er staan super gerechten in en de prijs is EUR 11,95. Ik vind dat een prima prijs voor een boek waar zoveel informatie in staat en zulke leuke recepten. Daarnaast is het boek makkelijk verkrijgbaar via de boekhandel of de website van Runner’s World.

Kortom, dit boek is handig voor hardlopers/

Heb jij het boek al?

XoXo

2 thoughts on “Just Read: Het Runner’s World Kookboek

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.