Just Read: I love health boek

 photo IMG_9004_zpsd1k99loc.jpg
Lief wat wil je voor de kerst?
Ik heb geen idee?
Ik vind het I Love Health Boek wel iets voor jou? Wil je deze anders hebben.
Ja cool!

Zo ging het gesprek van vriendlief en mij voor de kerst en zo kwam het er dus van dat ik met kerst het I love Health boek kreeg van Daisy Oppelaar.

Het I love health book is een leuk boek/naslagwerk op de site van Daisy, zij runt namelijk de succesvolle site IloveHealth, eind 2015 bracht ze het I Love Health boek uit en ik kan je zeggen ik ben er blij mee.

Het I love health boek is opgedeeld in drie hoofstukken: Daisy & I Love Health, sport en food.
Het Daisy & I Love Health gedeelte bestaat voornamelijk uit tips en tricks en het verhaal over hoe Daisy is begonnen met een healthy lifestijl, ze geeft super veel tips met waar je op moet letten in de supermarkt of wat de 10 dingen zijn die je echt nodig heb in huis, naast deze twee voorbeelden geeft ze nog veel meer tips!

Het gedeelte sport worden de sporten hardlopen, krachttraining en yoga besproken. En niet alleen de sporten zelf maar ook wat je het beste kan eten voor de training er staan zelfs complete schema’s in! Wat ik zelf altijd heel handig vind omdat ik eigenlijk nooit weet waar ik moet beginnen.

Het gedeelte food bestaat uit (hoe kan het ook anders) eten. Handige recepten met ingredienten wat je niet perse ergens ver weg moet halen. Maar gewoon heel simpel bij de supermarkt gevonden kan worden en dat vind ik sowieso een extra plus! Verder staan er recepten in die makkelijk te maken zijn en recepten die wat ingewikkelder zijn maar ze zijn allemaal goed te maken.

Al met al ben ik super blij met het I love health boek en past het perfect in mijn boekenkast. Het boek geef je net het laatste zetje voor een fit en healty levenstijl.
Benieuwd naar het boek? Het boek is verkrijgbaar bij Bol.com voor EUR 20,

1 thought on “Just Read: I love health boek

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.