Just read: Morgen ga ik echt

IMG_3494

Niet weer een boek over hardlopen dacht ik toen ik voor het eerst las over Morgen ga ik echt! Maar het is eigenlijk een heel leuk boek.

Morgen ga ik echt is geschreven door door Marijke ten Cate en Corien Oranje. En de kaft trok mij eigenlijk al aan, het ziet er gewoon gezellig uit!

Morgen ga ik echt is een boek over hardlopen. Natuurlijk wordt de basis uitgelegd maar dit keer op een leuke manier en niet een belerende manier.
Het boek is geschreven door twee vrouwen die de struggels hebben van een beetje te veel gewicht, het huishouden, kinderen en gewoon even geen motivatie. Het boek is opgefleurd met leuke tekeningen.

Wat maakt dit boek dan zo anders dan andere hardloopboeken? Dit boek is niet geschreven door mensen die meerdere marathons hebben gelopen, het is geschreven door twee vrouwen die gewoon lopen omdat het leuk is en niet lopen voor snelle marathons.

Het is een boek waar je alle smoesjes (zelfs die ik heb gebruikt) tegen je worden gebruikt. Kortom een echte must read voor de gewone hardlopende vrouw.

De plaatjes zijn ontzettend grappig en maken het boek compleet, je kan aan de plaatjes zien waar het boek over gaat en dan hoef je niet eens een letter te lezen.  Ik heb het boek in een ruk uitgelezen en het was ontzettend grappig.

Het boek kost EUR 17,50 en is echt waar voor je geld.

En wat betreft hardlopen….morgen ga ik echt 😉

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.