Just Read: MUS Mijn Bullet Journal Crash Course

IMG_9908Omdat Bullet Journals een hype zijn wordt daar graag op ingespeeld met boeken. Vandaag een mini review van de Mijn Bullet Journal Crash Course van MUS.

De Mijn Bullet Journal crash Course is een boekje met de basis beginsels van de bullet Journal techniek, De dingen worden simpel uitgelegd en er zijn een hele hoop mooie voorbeelden. Het boekje leest makkelijk weg, maar echt inhoud….dat niet.

In vergelijking met de handleiding bullet Journal is dit een stuk lichter en makkelijker te lezen. Ik had bij het “blauwe boekje” meer het idee van dit moet. Bij de MUS had ik absoluut niet het idee dat ik dingen moet, maar meer dat er dingen mogelijk zijn, daarnaast kreeg ik een hoop inspiratie er van. Wat ook leuk was in de Crash Course dat het papier regelmatig dotted is. Je kan het dan makkelijker als voorbeeld gebruiken. Een nadeel ervan is dat het niet overal is. Ik ben nogal een luie tekenaar dus daar baal ik wel van!

Het boekje komt speels over, het neigt zelfs naar kinderlijk. Dat vind ik wat minder, ik heb wel zoiets van hallo! Het mag wel wat volwassener allemaal. De voorbeelden zijn duidelijk en ook goed toe te passen in je eigen Bullet Journal. Het is allemaal gewoon niet complex.

Ik vind de MUS zeker een aanvulling in de Bullet Journal wereld. En als ik mocht kiezen tussen Crash Course of Bullet Journal de handleiding gaat mijn voorkeur toch zeker uit naar Crash Course. Het is echt een goed basisboekje. Al twijfel ik er vast niet aan dat je alles op internet erover kan vinden!

Mocht je (net zoals ik) het leuk vinden om er over te lezen in een boekje in plaats van online, dan kan je dit boekje bij diverse boekhandels kopen voor de prijs van EUR 12,50.

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.