Just Read: Rens Kroes – Powerfoods

 photo IMG_4795_zps8668c74e.jpg

Dat je gezond moet eten, dat hoef je volgens mij niemand meer te vertellen, de gezonde kookboeken vliegen om je oren, heel leuk allemaal, maar ik wil gewoon een simpel en gezond kookboek. Het boek van Rens Kroes is (voor mij) zo een simpel en gezond kookboek.

Ik vind gezonde recepten heel leuk, maar om uren in de keuken te staan, nee dank je, naast mijn blog heb ik ook nog een baan! Dan wil je gewoon niet uren in de keuken staan, tenminste ik dan.

Toen het boek van Rens Kroes  (jep inderdaad zusje van…..) uitkwam was ik eerst sceptisch, weer een gezond kookboek. Een van mijn vriendinnen had het boek gekocht en ik zag de heerlijkste en simpele recepten voorbij komen, ik was enthousiast.

Als beloning voor mijn drie wedstrijden in juni kocht ik het boek. Ik bladerde doorheen en de betreffende vriendin appte mij gelijk: je moet de soep proberen, aan de wraps heb je genoeg als avondmaal enz. enz. Ik werd eigenlijk wel enthousiast van de gerechten en de producten! Bijna allemaal bij ons om de hoek te halen, gewoon bij de supermarkt! Helemaal geen superfoods als chiazaad en dergelijke, deze kun je er bij gooien maar dat zijn opties, ze zijn niet verplicht.

Sceptisch begon ik aan een simpel gerechtje namelijk zoete aardappel. Waarom ik er sceptisch over was? Nou, negen van de tien keer mislukken recepten bij mij uit een kookboek en belanden vriendlief en ik bij de snackbar. Daarom was ik sceptisch. Maar de zoete aardappel lukte en damn het was lekker. Steeds meer blader ik in het boek om ideeën op te doen voor lekker en gezond eten. Ik ben enthousiast, wat een heerlijk boek, de plaatjes zijn leuk, de gerechten lukken (zeker een pluspunt voor mij) en de ingrediënten zijn in een supermarkt te vinden.

Powerfoods kost EUR 19,99 en is verkrijgbaar bij de boekhandel. Het boek is zoals ik al zei zeker een aanrader! Ik ben helemaal enthousiast en eet regelmatig uit het Powerfood boek!

Ben jij al bekend met Powerfood?
Let me know!

XoXo

2 thoughts on “Just Read: Rens Kroes – Powerfoods

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.