Just Read: Runner’s World de complete hardloopgids voor vrouwen

2014-06-03 15.38.36

Ik vind het heerlijk om te hardlopen en eigenlijk ben ik altijd bezig met hardlopen tenzij ik moet werken, maar ook dan praat ik veel over hardlopen (sorry collega’s). Ik lees veel over hardlopen. En dit keer heb de Runner’s World de complete hardloopgids voor vrouwen gelezen.

Ik heb een abonnement op de Runner’s World en elke maand als die binnenkomt sta ik te springen op de mat! Yes eindelijk en als er een complete gids uit is bestel ik deze gelijk.

De meeste gidsen zijn gericht op mannen en een klein beetje op vrouwen. De complete hardloopgids voor vrouwen is gericht op vrouwen. De female problems worden besproken en ook hardlopen tijdens je zwangerschap wordt besproken.

Naast de hardloopdingen worden ook de lekkere recepten en gezonde recepten besproken. Want bij sporten hoort ook gezond eten. Daarnaast staan er korte interviews in met meiden die meeliepen met Girls love 2 Run op internationale vrouwendag en er zit er een heel indrukwekkend verhaal in (waar ik niets over vertel omdat jullie dat zelf moeten lezen).

Je kan het tijdschrift kopen bij de boekhandel voor EUR 9,95. Ook kan je hem bestellen op Runnersweb.nl, ben je abonnee van de Runner’s World? Dan krijg je een euro korting op de site en betaal je EUR 8,95.

Ben jij al bekend met de complete hardloopgids voor vrouwen?
Let me know!

XoXo

2 thoughts on “Just Read: Runner’s World de complete hardloopgids voor vrouwen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.