Just read: Trainen als een topatleet – Annemerel de Jongh

IMG_1674
Annemerel de Jongh (beter bekend als annemerel.com) is een van mijn favoriete bloggers. Afgelopen zomer ging zij de ultieme uitdaging aan en ging 16 weken leven als topatleet om zich klaar te stomen voor een monster PR tijdens de marathon van Berlijn.

Annemerel ging 16 weken aan de slag met een trainer. een voedingscoach en een sportpsycholoog om te leven als een topatleet. Na de nulmeting begint Annemerel wel gelijk over het feit dat ze geen Monster PR liep tijdens de marathon van Berlijn want ze kreeg te kampen met een blessure en kon Berlijn uiteindelijk niet lopen.

Het boek is geschreven in dagboekvorm en doordat ze in dagboek vorm lees je al haar ups en downs, daarnaast lees je informatie van haar team, die heel erg zinvol zijn (ook al train je niet als een topatleet). Het boek leest echt ontzettend lekker weg en van alle boeken die Annemerel geschreven heeft (LiveLoveRun en ik heb geen zin) vond ik dit echt wel een van de betere van haar boeken.

Trainen als een topatleet is zeker een boek die je aan je hardloopboeken kan toevoegen zelfs als je niet traint voor een marathon, zelf train ik natuurlijk voor de halve en ik merk dat de info van de sportpsycholoog zeker voor mij van waarde is, ook wat haar voedingscoach zeg vind ik waardevol.

Zelf train ik natuurlijk voor de halve marathon, maar ik vind het een waardevol boek en heb hem regelmatig bij mij om te lezen.

Trainen als een topatleet is verkrijgbaar via Bol.com* voor een bedrag van EUR20,-

XoXo

*affliatelink

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.