Just Read: Usain Bolt – Sneller dan het licht

 photo IMG_5250_zps4c1b8eda.jpg

Als ik Usain Bolt over het beeldscherm zie vliegen dan denk ik altijd wauw zo wil ik ook zijn. Ik wil ook ze snel als die man worden, ik wil zoals die man zijn, maar tijdens het lezen van zijn boek dacht ik, nee ik wil niet zo zijn.

Je start in het boek bij zijn ongeluk in 2010. Op dat moment realiseert die zich wat voor een geluk die eigenlijk heeft gehad en wat voor een mazzel die heeft als een loper. Maar voor het ongeluk is het eigenlijk een hele egoïstische kerel. En irriteerde ik mij mateloos aan hem. Ja ik weet nu wel dat je goed bent, dat hoef je niet te benadrukken. Na zijn ongeluk krijg die door dat het niet allemaal aan komt waaien en gaat die trainen, dan is het al 2010.

Het boek lees ondanks de irritaties die ik had wel makkelijk weg en ik als het hoofdstuk was afgelopen wilde ik graag verder lezen hoe het was/afliep. De wedstrijden die worden beschreven zie je ook wel voor je. En daardoor wil ik het boek uitlezen.

Al met al is het een man die echt wel heel veel indruk op mij heeft gemaakt qua hardlopen. Niemand is zo snel als Usain Bolt. En het duurt denk ik nog jaren voordat Usain Bolt vergeten is.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.