Just Read: Women’s Health: Mooier Fit

 photo IMG_6580_zpsabfaa98f.jpg

Hij ligt al maanden op mijn ik moet er een blog over schrijven stapel. Het boek van Women’s Health. Het Mooier Fit boek.

Het boek is inmiddels al een half jaar uit, ik heb hem besteld nadat ik de Dam tot Dam had gelopen, als cadeautje voor mijzelf. Het boek is heel zwaar en kan er heel mooi bijliggen als koffietafel boek. Maar ik heb hem natuurlijk ook gelezen.

Het boek verteld je hoe je in zes weken een strak en fit lichaam kan krijgen. Er staan trucs in waardoor je je zeker kan voelen maar ook leuke recepten. Ik hoor je denken, ja leuk Lin, maar met zes weken eten word je niet strak. Dat klopt er zitten ook een hoop oefeningen in het boek. Voor deze oefeningen hoef je absoluut geen Pro te zijn! Als je nieuw bent in het gezond leven project geeft dit boek goede handvaten.

Het boek is super fijn ingedeeld en begint met de basis. Gevolgd door een 6 weken plan en iedere week heeft een nieuw hoofdstuk! Dat vond ik heel prettig lezen! De oefeningen die je per week moet doen zijn goed thuis te doen. Je heb wat dumbells nodig maar verder kan je de oefeningen goed thuis doen!

Waarom ik zo lekker laat een just read over dit boek online zet. Nou over een aantal dagen is het al kerst! Misschien zoek jij nog een cadeautje voor je Sporty Friend! Dit is dan het perfecte cadeau!

Het boek kost EUR 19,99 en is bij de boekhandel verkrijgbaar!

Heb jij het boek mooier fit al?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.