Kalenji Sportbeha Cardio

 photo Pictures1_zpswy87lo6m.jpg
Ik hou van Decathlon! De kleren zijn er niet al te duur en in veel verschillende kleuren! Met regelmaat neem ik een kijkje in de virtuele winkel en als ik in de buurt ben van de Amsterdam Arena moet ik altijd even de winkel in.

Een paar maanden geleden was mijn zus wezen shoppen en kwam ze met een sportbeha aanzetten, hier voor jou! Het was de Kalenji Sportbeha Cardio. Normaal ben ik niet zo gek van de sportbeha’s van Decathlon maar deze is echt geweldig!

Naast het feit dat ik mijn hartslagmeter kan vastzetten aan de beha, zit deze beha super comfortabel tijdens het lopen! Geen wiggel boobies!

De achterkant van de BH vergt iets meer werk dan de sportbeha’s van Nike die ik altijd draag, de achterkant heeft namelijk ook nog eens haakjes. Dus  moet je nog even flexibel zijn om hem dicht haken maar dan ben je ready to Go.

De sportbeha is compatibel met de meeste hartslagmeters waaronder mijn hartslagmeter.
Voor de prijs hoef je het absoluut niet te laten, de sportbh kost EUR 19,95 en online is die nu in de sale voor EUR 14,95.

Ik ben echt super tevreden over de Kalenji Sportbeha! Ben jij bekend met het merk van Decathlon?

Let me know!

XoXo

2 thoughts on “Kalenji Sportbeha Cardio

  1. Ilse

    Ik ga hem ook proberen! Tip voor de haakjes: dichtdoen voordat je m aantrekt en losgespen voordat je m weer uitdoet 🙂

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.