Kerstcadeau voor de Bullet Journal junkie

U2f16st1S1+9wwN+vMB9oA
Nu Sinterklaas achter de rug is kunnen we ons allemaal vol focussen op de kerst. Ik heb de afgelopen weken bedacht of ik er een artikel zou maken met cadeautjes…Ja, want ik vind dat altijd wel erg leuk. Maar moest ik dan een whislist maken of iets anders? Ik besloot het dit keer anders te doen. Ik maak namelijk een artikel met cadeautjes voor Bullet Journal Junkies.

Toen ik vorig jaar mei begon dacht ik niet dat ik zoveel spullen zou verzamelen voor mijn Bullet Journal. En waarom zou ik je geen tips geven.

De Bulllet Journal Methode van Ryder Carrol
Ryder Carrol is de bedenker van deze methode. Er zijn heel veel boeken uitgebracht over Bullet Journallen, maar ik denk dat het boek van de bedenker toch wel op ieder zijn Bullet Journal hartje staat. Zelf heb ik het boek gekregen voor Sinterklaas en inmiddels heb ik al een aantal pagina’s gelezen en ik vind het echt een goed boek.

Zebra Mildlinder Highlighters
De Zebra Mildlinders Highlighters staat op bijna iedere Bullet Journal Whislist, ik heb ze zelf ook en ik snap wel waarom, de kleuren zijn subtiel maar toch mooi ze drukken absoluut niet door en ze geven gewoon mooie kleuren! Ja ik ben er echt super blij mee.

Een Bullet Journal Notitieboekje
Vlak na de kerst is het nieuw jaar en voor veel Bullet Journallers is dat het begin van een nieuw notitieboekje. Nu zijn er een hele hoop notitieboekjes in verschillende prijsklasse dus daar kan je altijd in kiezen. Zelf ben ik blij met mijn Leuchtturm maar ik heb ook nog een MUS en daar ben ik ook blij mee. Maar er zijn op dit moment een hoop andere bullet Journal boekjes dus er is keuze zat.

Tombow stiften
Waar ik echt heel blij mee ben zijn mijn Tombow stiften, ik hem inmiddels een flinke collectie (34 stuks) maar ik groei nog steeds (qua collectie dan). Het leuke aan Tombows is dat je ze los kan kopen maar je kan ook doosjes van 5 of 6 maar ook van 12. Daarnaast zijn er leuke spullen erbij, zo kan je een bureaustandaard kopen waar er 96 inpassen maar er is ook een bewaar/meeneembox waar er 106 inpassen, daarnaast zijn er echt veel andere spullen van Tombow zoals potloden, gummen en dergelijke. Dus zelfs als je een kleine portomonnee heb kan je een iemand die graag van tekenen of kleuren houdt kan je zeker blij maken.

Crayola Super tips
Enige tijd geleden ontstond er een hele hype over de Crayola supertips. Deze watervasten stiften waren het helemaal! Ik kocht toenertijd een pak en ik bezit er alle kleuren van, het zijn fijne stiften om wat grotere platen in te kleuren, voor kleine details gebruik ik toch liever de Tombows. De supertips zijn een perfect cadeau als je een budget vriendelijk cadeau zoekt. Voor 15 euro heb je namelijk al 50 stiften. En ik denk dat er een hoop bullet journallers er blij mee zijn.

En dit zijn mijn tips, mocht je nou ook tips hebben, laat een reactie achter en zo maken we de perfecte Bullet Journal Junkie kerstlijst.

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.