Kerstcadeautjes voor de hardloper

IMG_0438
Nu Sinterklaas achter de rug is kunnen we ons allemaal vol focussen op de kerst. Ik heb de afgelopen weken bedacht of ik er een artikel zou maken met cadeautjes…Ja, want ik vind dat altijd wel erg leuk. Maar moest ik dan een whislist maken of iets anders? Ik besloot het dit keer anders te doen. Ik maak namelijk een artikel met cadeautjes voor hardlopers.

Boek: Trainen als een topatleet – Annemerel de Jongh
Gisteren is het boek Trainen als een topatleet uitgekomen van Annemerel. Annemerel heeft een aantal weken als topatleet geweest om haar perfecte marathon te lopen. Zelf heb ik het boek besteld bij Bol.com en hoop ik het vandaag te ontvangen.

Zoladztest en een loopanalyse van Lopen met een Lach
Een Zoladztest laat zien in welke hartslagzone je loopt en volgens mij is dat voor iedere loper handig, Petra kijkt welke zones er goed ontwikkeld zijn en welke de nog wat extra training kunnen gebruiken, daarnaast let ze gelijk op je looptechniek, wat kan er nog bijgeschaafd worden en wat niet.
Alle resultaten krijg je in een prachtig adviesrapport dus na ontvangst van dit rapport kan je gelijk aan de slag.

Core en balansposter van Lopen met een Lach
Ook je core en balans is een punt waaraan je keihard moet werken als hardloper, daar ben ik nu wel achter. Lopen met een lach heeft een core en balansposter uitgebracht waarmee je iedere dag van de maand een oefening op staat zodat jij aan het eind van de maand wat meer balans heb! En een tipje! Als je hem (laat) plastificeren kan je met een whiteboard marker afvinken, aan het eind van de maand uitvegen en opnieuw gebruiken!

Nooit meer Bananen – Job Pennekamp
Het boek nooit meer bananen staat op mijn wensenlijstje dit jaar! Job krijgt te maken met de ergste nachtmerrie van elke hardloper, stranden vlak voor de finish. Vier jaar later gaat hij de strijd weer aan en tijdens zijn herstelperiode schrijft hij dit boek. Zelf heb ik dit boek niet in huis, maar hij staat zeker op mijn wensenlijstje.

Ascis Lightweight running socks
Vroeger hechtte ik nooit echt waarde aan hardloopsokken, sokken, zijn sokken! Maar ik ben echt teruggekomen op deze woorden! Mijn zus zweert bij de Asics Lightweight running socks, ik verklaarde haar voor gek, maar ze heeft gelijk! Deze zijn super fijn! Ik heb inmiddels twee paar van deze sokken, maar ik weet zeker dat er meer bij gaan komen! Het fijne van deze sokken naast dat ze fijn zitten? Ze zijn niet super duur en je kan ze per 2 kopen!

hardlooptight of hardloopshirt
Ik denk dat iedere hardloper wel blij is met een nieuwe mooie tight of shirt. Ik weet dat ik binnenkort een nieuwe tight en shirt krijg (vandaag om precies te zijn). Dus ik  ben een blij meisje.

Weleda Arnica Sportlijn
Of het werkt of niet, ik wil altijd na het sporten douchen en mijn benen insmeren met de Arnica Sportlijn van Weleda! Ik heb (bijna) de hele collectie en ik kan gewoon niet zonder! Ik raak altijd al lichtelijk in paniek als ik de laatste tube pak uit mijn voorraadkast. Gelukkig is die tegenwoordig bij de Etos bij mij om de hoek! Dus kan ik altijd snel een voorraad inslaan! Maar dit is echt een tip voor alle sporters! Een fijne douchegel, massageolie en een sportgel die de spieren verkoeld, of het echt werkt of niet, dat weet ik niet maar ik vind het een fijn ritueel voor na het sporten.

Kerst Bidon
Afgelopen vrijdag kreeg ik van vriendlief een super leuke kerstbidon! Ik ben er ontzettend blij mee! Hij is gewoon super leuk

Abonnement Runner’s World
Runner’s world heeft heel vaak kleine abonnementjes, 4x runners world voor 15 euro of 6x voor 24 euro. Zelf heb ik al een aantal jaar een abonnement op dit tijdschrift maar lees ik het altijd met heel veel plezier. De staan leuke en leerzame dingen in! Echt een aanrader.

Mocht je nou zelf nog tips hebben, laat het vooral weten!
Wat staat er op jouw hardloopverlanglijstje?

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.