Lampie-on-tour

IMG_0201
Yes, 2018 is gestart! Tijd voor allemaal nieuwe leuke dingen en heel langzaam weer met regelmaat een blogpost posten! Voordat ik met alle leuke dingen van 2018 begin, krijgen jullie nog twee evenementen van 2017 voor je kiezen!

Half november stond er ineens op instagram dat frontrunners Petra, Gaby, Irene, maartje en Debbie de Asics Lampie-on-tour tocht gingen doen. Een run van ongeveer 8km door Amsterdam die op dat moment in het teken stond van de Amsterdam Light festival. Ik had mijzelf en mijn vriend opgegeven en afgelopen vrijdag mochten we samen hardlopen.

Ik had een ontzettend drukke dag op het werk gehad en iets voor 17.00 uur verliet ik het pand en ging ik naar de bushalte. Ik zag mijn bus al aankomen en sprintte als een speer naar de bus. Vriendlief gebeld en daarna met een broodje door naar Amsterdam. Iets na 18.00 uur stonden we bij de Asics store en kleedde ik mij om.

Irene opende de avond en we kregen een lampje van de hardloopfabriek. Daarna gingen we op pad met Gaby aan kop.
IMG_0175
We vlogen heel Amsterdam door. Ik ken Amsterdam toch wel redelijk, maar we kwamen langs stukken dat ik niet kende! Langs Nemo naar het VOC schip en van het VOC schip naar het Marineterrein. Ondertussen vroeg Gaby een paar keer of het allemaal ging (aangezien ik niet speedy ben) en het ging allemaal goed (op die hoge hartslag na maar dat zeiden we niet :)). Op het Marineterrein ging de vaart er iets uit want daar waren een hoop verlichte kunstwerken.

Na een flink aantal kunstwerken gingen we weer richting de Asicsstore waar we nog wat dronken een leuke goodiebag in ontvangst namen en weer op weg naar huis gingen.
IMG_0183
Uiteindelijk liep ik 9,55 KM dit natuurlijk met een hoop tussenstops, maar ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad!

Dank je wel Asics Frontrunners!

XoXo

2 thoughts on “Lampie-on-tour

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.