Liefde aan mijn hardloopschoenen 

 photo 11391185_734442803334025_8943810425711346544_n_zpsoku3mell.jpg

Inmiddels heb ik ze al weer een tijdje en zijn ze niet zo mooi als de eerste foto. Maar wat hou ik van mijn Asics GT2000-3.

Toen ik begon met hardlopen begon ik op mijn Asics korfbalschoenen. Ik hoor jullie denken, niet de meest verstandige zet, maar ik ging eerst kijken of dat goed ging.

Na twee maanden stapte ik over op hardloopschoenen van de Lidl, maar ik liep blessure na blessure en al snel liep ik naar de Run2Day voor mijn eerste paar echte hardloopschoenen.

Bij de Run2Day kreeg ik Soucony’s, blauwe, ik vond ze verschrikkelijk! Ze waren niet mijn kleur en ik vond ze gewoon niet mooi! Wat een domper zeg! Uiteindelijk ben ik toch op mijn schoenen gaan lopen, ik had een haat liefde verhouding met ze, zeker op het einde, want ik hield van hardlopen, maar mijn schoenen zaten niet meer lekker, ik kreeg er slaapvoeten van en ook mijn blessures werden steeds meer. Eind mei waren ze op, het werd tijd voor  nieuwe schoenen, vriendlief en ik gingen naar Alkmaar naar All4Running.

Bij All4Running kreeg ik een paar super mooie Asics GT200-3 aangemeten. Oke, het ziet er nog steeds uit als model hardloopschoen, maar ze waren niet zo erg als de soucony’s, ze waren aanzienlijk minder zwaar en je kon ze zelfs wel “hip” noemen.

Ik was blij met mijn Asics schoenen, niet alleen liep ik er kilometers op (tot nu toe) maar ik liep er ook nog eens pr na pr op! Mijn voeten slapen niet meer en mijn knieen zijn er dol gelukkig mee want het doet geen zeer meer!

En eerlijk is eerlijk, ookal staan mijn hardloopschoenen nu in de kast, ze blijven mijn geweldige hardloopschoenen!

XoXo

2 thoughts on “Liefde aan mijn hardloopschoenen 

  1. Manon

    Ik heb deze ook gehad, zijn inderdaad super fijn! Loop nu op Adidas Boost, maar wil zeker voor langere duurlopen straks weer een nieuw paar gaan aanschaffen. Enne, ik zag op Insta dat ze toch weer uit de kast zijn gekomen? Lekker bezig!

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.