Linda en het grote Hartstichting Dam tot Dam avontuur

20140211-213918.jpg

Vorig jaar wilde ik de Dam tot Dam lopen. Maar ik was op vakantie en ik was niet goed getraind. Dit jaar heb ik besloten om het anders te doen. Ik ga de Dam tot Dam lopen voor de Hartstichting.

Hardlopen doe je met je hart. 1 op de 4 mensen heeft last van hart- en vaatziekten. Deze mensen kunnen moeilijker hardlopen.

Omdat ik wel kan hardlopen en omdat ik dat met plezier doe heb ik besloten mijn naam met iets goeds te verbinden (dankzij vriendin C.). Ik ga op 21 september de Dam tot Dam lopen voor de Hartstichting. Je hart is je belangrijkste orgaan in je lichaam want zonder hart heb je geen leven.

De Hartstichting doet onderzoek naar hart-en vaatziekten, ze geven voorlichting over deze ziekten en ze geven reanimatie cursussen. Dit is zeker van belang, want met reanimatie redt je levens!

Jij kan daarbij helpen! Hoe? Door mij te sponsoren via Just Giving. Dit kan je vanaf EUR 3.00, daarnaast komt iedereen die mij sponsort met zijn naam op mijn t-shirt, zo loop je ook met mij de Dam tot Dam.
En alles wat je stort via Just Giving gaat ook echt naar de Hartstichting. Er gaat niets verloren aan mijn startbewijs.

Ik heb als streefbedrag EUR 100,- maar het zou toch geweldig zijn als wij veel meer kunnen geven aan de Hartstichting.

Geef met je hart! Ga naar www.justgiving.nl/Linda en doneer!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.