Lindalynn op Social Media

 photo 266A7BBD-87EB-48A9-8F24-70EF213C2A14_zpsaz9udek5.jpg

Het heeft een lange lange lange tijd geduurd maar eindelijk is het zo ver!

Lindalynn is natuurlijk al enige tijd te volgen op instagram en op twitter maar sinds kort ook op Facebook!

Ik heb ooit eerder een pagina aangemaakt voor Lindalynn, maar deze was nooit gepubliceerd en heb ik weer verwijdert, iets hield mij tegen. Eigenlijk kan je de niet meer omheen! Ik moest nu ook maar op facebook.

Ik maakte ee pagina aan en hield deze nog even niet gepubliceerd, ik wou hem eerst even goed maken. Een foto hier een foto daar en nog een dingetje daar en mijn pagina was klaar om gepubliceerd te worden! De facebookpagina van Lindalynn was geboren!

Waar precies te volgen:
Linda is nu natuurlijk op een aantal manieren te volgen:
Via twitter: Lindalynn_nl
Via Instagram: Lindalynn_nl
Via Facebook: Lindalynn.nl
En via Snapchat Lindalynn87

Wat op welke social Media:
Op twitter laat ik meestal wat meer los van mijn prive leven en het werk. Ook zie je daar mijn blogs online komen. Het is wel het social media kanaal wat ik het minst gebruik.

Instagram is denk ik wel het medium wat ik het meest gebruikt. Ik post foto’s van Runs en andere foto’s een leuk kijkje rondom het rennen en rondom mijn priveleven

Facebook ga ik ook meer gebruiken dan twitter denk ik, ik heb er nu wat foto’s op staan en natuurlijk krijg je een melding als er een blogpost online is gekomen. Daarnaast post ik er soms een persbericht die ik binnen heb gekregen en die ik de moeite waard vind op te delen. Geen zorgen! Ik ben en blijf selectief!

Snapchat is echt mijn losbol! Alles komt daarvoorbij, de grootste onzin! Heb je zin om te lachen dan kan je mij daarop volgen. Ik ben niet zo actief als bijvoorbeeld op instagram maar de komt iedere dag wel iets online!

Op welke van de Social media kanalen zie ik jou terug?
Let me know!
XoXo

1 thought on “Lindalynn op Social Media

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.