Liv wishlist

Als ik ren, ren ik in een perfecte combinatie! Alles matcht bij elkaar, toen ik mijn wielrenfiets kreeg dacht ik nog: een goeie fietsbroek en een helm dat is voldoende, meer niet, maar toen ging de wereld van wielerkleding open! nou ja, niet dat wereldje, want voor mannen is er meer dan genoeg! Voor vrouwen is dat een stuk lastiger! GElukkig denk Giant Liv aan de vrouw.

Liv is een onderdeel van Giant en is een van de eerste (volgens mij zelfs de enigste) die zich ontwikkeld op het vrouwenwielrennen. Er is zelfs een team met de naam Rabobank/Liv! Wie daar in zit? Nou onder andere Marianne Vos (Winnaar wegwielrennen Olympische Spelen Londen 2012) en Anna van der Breggen (Kersverse Olympische Winnaar, namelijk Rio 2016). Goed behalve dat Liv dus goeie wielrenners in het team selecteerd. Hebben ze dus ook gedacht aan de vrouwen kleding. Het is niet saai eentonig, nee het is gewoon vrolijk met kleur! En omdat mijn fietskleding van nu nogal vloekt bij mijn fiets en ik er wel een beetje fashionable bij wil lopen, hierbij vandaag mijn Liv Wishlift

 photo LIV_zpsno8ocfr1.png

Laten we beginnen met de kleding van top tot teen bedoel ik dan! Beginnend met de Liv Streak helm(EUR 89,95), de helm pas gewoon echt perfect bij mijn fiets! Hoe grappig is dat, daarnaast is deze iets vrouwelijker dan mijn  eigen zwart witte helm. Daarnaast de kleding, de kleding die ik heb uitgekozen is van de Race Day Shirt EUR 69,95, Broek EUR 179,95 en handschoenen EUR 19,95), deze collectie hebben ze in twee kleuren, een met hoofdkleur wit en de ander met de hoofdkleur zwart, ik koos voor wit, want dit (je raad het al) matcht beter bij mijn fiets.

Ik fiets nog niet met klikpedalen maar nog met toe-clips pedalen, de klikpedalen liggen wel al in de schuur, maar ik moet nog even goed leren fietsen van mijzelf voordat ik met klikpedalen ga rijden. Ik hoop volgend jaar zomer de eerste stap naar klikpedalen te maken. Dus ik kan nu nog eigenlijk elk soort schoen aan, maar toen ik de Liv Mova Schoen zag, je kan in de details treden over wat ze allemaal hebben maar ik vind ze voor een raceschoen er vrouwelijk uitzien en volgens mij is dat ook wel leuk!

Nu we alle kleding hebben gehad is het tijd voor de Accesoires, op 1 bidonhouder heb ik eigenlijk nog niets aan mijn fiets hangen, simpelweg omdat ik niet wist/weet wat ik er aan moet hangen. Maar een tweede bidonhouder is handig, de Liv Proway Bidonhouder (EUR 17,95 past weer supergoed bij mijn fiets, maar het is natuurlijk leuk als ik ook een Liv bidon (EUR 7.95) in heb hangen.
Wat verder handig is (maar wat ik nog niet heb is de Liv Quick fix combo kit met mini pomp (EUR 39,95) dit setje bevat namelijk alles wat je nodig heb onderweg, een tasje voor onder je zadel, een handig setje met inbussleutels en dergelijke voor onderweg, bandenlifters, een pompje en een bandenplaksetje, al zou ik eerder een reserveband binnenband meenemen dan het bandenplaksetje, maar dat is mijn mening.

Ja, er is nog een hoop te verzamelen om er leuk bij te fietsen, misschien moet ik maar een sponsor zoeken 😉

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.