Londen 19112015

 photo Pictures6_zps8kwqfojp.jpg

Eigenlijk zou vandaag een Start to Run komen, maar het is heel simpel, ik heb niet gelopen! Vandaar dat ik vandaag, morgen en vrijdag een reisverslag van Londen online! Enjoy!

Toen de wekker om 4.00 uur ging vervloekte ik mijzelf en was ik misselijk, fijn en dan naar London vliegen!

We zaten om 4.45 in de auto en om 5.45 waren we bij AirPort Eindhoven! Nadat we onze koffer had ingecheckt (en bijbetaalt) begon het grote chillen. We vlogen pas om 8 uur dus hadden we nog even. We aten een broodje en checkte onze internet. Al snel was het tijd om te vliegen. Het leuke van vliegen naar London je vertrek om 8 uur en je komt om 8 uur aan. Toen we aankwamen en de koffers en alles hadden was het tijd om door te gaan naar Stratford, we hadden onze buskaarten al op voorhand gekocht dus zaten we snel lekker in de bus. Ik las ondertussen de Women’s health terwijl we naar stratford gebracht werden.

We waren super vroeg in het hotel en hoewel wij pas vanaf 1400 uur mochten inchecken was onze kamer al vrij! Super service van Premier inn op Stratford. We gooide onze spullen neer en gingen vervolgens de westfield mall in! Was was het heerlijk rustig! Als eerste liepen we wat te keutelen tot het tijd was om te lunchen, we namen een broodje en een wrap met wat drinken.

We liepen de lush in waar ik iets kocht voor in bad (jeej bad!), en vervolgens ging ik de Victoria’s Secret in. Waar ik met een tasje uit kwam (I love it) we winkelde wat verder maar werden uiteindelijk toch moe. We besloten naar het hotel te gaan waar ik een heerlijk middagdutje deed. Rond 18.00 uur gingen we weet uit het hotel en op naar de Shake Sheck, ik hou van shake Sheck, het zijn hamburgers maar ze zijn gewoon zo lekker!! En vers!! Na het eten wandelende we nog wat door de mall om vervolgens weer bij het hotel uit te komen. Tijd om mijn lush ik bad te gooien, na een heerlijk uurtje dobberen werd het tijd om te chillen met een kop thee. Tijd voor een nieuwe dag!

Xoxo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.