Londen 22112015

 photo Pictures9_zpsqr4faqzb.jpg
Onze laatste complete dag in Londen Enjoy!
Vandaag was het zondag en we hadden niet echt veel op de planning staan.

Na een nacht slapen werd ik wakker met het gevoel alsof ik was overreden door een vrachtwagen!! Even rustig wakker worden en op zoek naar een ontbijt tentje. We besloten weer te eten bij EAT, waar mijn havermout hart een gat in de lucht sprong ze hadden havermout! YES! Na het ontbijt hadden we besloten om naar Oxford street te gaan en een keertje de andere kant op te lopen.

Zo gezegd zo gedaan, we liepen een keer de andere kant op! Daar was het een stuk rustiger. We liepen een aantal winkels in en uit maar uiteindelijk kocht ik niets.
Al snel kwamen we erachter dat je via Oxfordstreet naar King’s Cross kon lopen, dus deden we dat. Het was heerlijk rustig en we kletste er een hele stuk door.

Aangekomen bij King’s Cross gingen we eerst lunchen, we zijn vorig jaar wezen eten bij een Noodle tentje en we besloten daar weer om te eten. En dat was heerlijk! We gingen naar het station en daarĀ ging mijn Harry Potter hart sneller kloppen, er was namelijk een platform 9 3/4 winkel! Ik wil een Harry Potter sjaal. Maar hij was 33 pomd en vriendlief vond dat te gek voor woorden (oke dat was het ook, maar dat ga ik dus echt niet toegeven). Ter compensatie gingen we anderhalf uur in de rij staan voor een foto! Mijn Harry Potter hart was blij!

We besloten om verder te lopen naar Covenant Garden. En daar was het volop kerst! Ik hou van Kerst! We aten een cupcake en gingen op zoek naar een tentje waar we een kopje koffie konden drinken want inmiddels waren we best wel koud!

We kwamen terecht bij de Starbucks vlakbij het metrostation waar wij op zouden stappen, we dronken een kop koffie en daarna gingen we naar het metrostation om naar het hotel te gaan. Daar gingen we even relaxen want in de avond gingen we eten bij Jamie.

We aten bij Jamies Italian. Ik koos voor een heerlijke pasta Carbonara. En vriendlief voor een stuk vlees! Daarna nam ik nog een overheerlijk toetjes, Ik was alleen weer eens te laat met het maken van de foto’s.

Na het eten besloot ik voor de allerlaatste keer in bad te gaan, morgen vertrokken we weer richting Nederland en ik moest mijn Lush bruisbal opmaken (wat een slecht excuus).
Na het bad pakte ik mijn koffer in en ging ik naar bed, klaar voor de laatste dag.

XoXo

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.