Londen 23112015

 photo IMG_1143_zps2ifxymxm.jpgOnze aller aller aller laatste moment in Londen brak veelste snel aan.

Op maandag ging de wekker veel te vroeg (nee ik wil er niet uit). We bleven nog even liggen maar we moesten er uiteindelijk wel uit want we hadden een vliegtuig te halen!
We pakte de laatste spullen in, deden drie checks of we echt alles hadden (en nog vergaten we mijn pyjama) en gingen op weg naar EAT daar at ik weer een heerlijke havermout.

Vervolgens liepen we weer naar de bus we kwamen echt net op tijd aan. Gooide onze koffer in het ruim en met een Hurry hurry werden we de bus in geduwd. En begon de reis naar het vliegveld.

Al snel kwamen we aan bij het vliegveld en dumpte we de koffer. Op zoek naar Lunch. We vlogen via Standsen en wat een gezellig vliegveld is dat! Overal leuke winkeltjes met leuke dingen. Ik kon mij inhouden. En we gingen op zoek naar de lunch. We kwamen terecht bij Burger King. Jep Burger King. Ik had zo zin in de Burger King, maar nadat ik de kleffe hamburger op had voelde ik mij alleen maar misselijk.

Al snel mochten we boarden en na 45 minuten kwamen we weer aan op Eindhoven Airport. Na een lange wacht bij de douane. Ja ik was het toch echt. Haalde we onze koffer van de band en gingen we naar huis. Niets is fijner om na een reis thuis te komen.

Mijn moeder had een bloemetje neergezet en we deden wat boodschapjes en genoten nog van een super relaxt avondje. En zo was mijn trip al weer voorbij.

Londen blijft mijn favo stad en stiekem kan ik niet wachten tot ik er weer ben!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.