Londen Baby 3.0

 photo Blogplaatjes47_zps986f9688.jpg
In 2012 was ik in Londen voor de Olympische spelen, in  2014 vierde in mijn verjaardag in Londen en in 2015 ben ik er gewoon weer.

Londen heeft (samen met New York) mijn hart gestolen. Ik hou van de Britse kneuterigheid in de grote stad! Vorig jaar was ik drie dagen in Londen en dit jaar ben ik er gewoon 5! Want we gaan weer naar Londen.

Dit keer gaan we 1 dag naar Londen voor een race en de rest SHOPPEN!!!!! We slapen in het Premier Sleep Inn Hotel in Stratford. Dit hotel zit IN the mall! Dus als ik niet kan slapen kan ik shoppen. Daarnaast ligt het hotel vlakbij het Olympisch Park waar wij ook moeten zijn voor de race.

Ik ben natuulijk al twee keer in Londen geweest maar tips zijn altijd welkom! Waar moet ik zijn in Londen?
Let me know!

XoXo

3 thoughts on “Londen Baby 3.0

  1. Jacqueline

    Ik ben er nog nooit geweest moet ik eerlijk bekennen! Terwijl ik zeker niet stil zit qua reisbestemmingen. Ik denk dat er gewoon altijd interessantere opties tussen zaten :p

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.