Londen Calling 30/10

 photo Blogplaatjes46_zps86c4d965.jpg
Schat wat wil je doen met je verjaardag? Ik wil weg naar Londen! Dan doen we dat toch.
Zo ging het gesprek een aantal maanden geleden en afgelopen week was het zo ver ik ging drie dagen naar Londen met vriendlief.

We moesten super vroeg op want om 7 uur vertrok ons vliegtuig en dan twee uur van te voren op Schiphol, dus reken maar uit en dat op mijn verjaardag!
Op Schiphol dronken wij een starbucks en na een comfortabele vlucht van ongeveer 3 kwartier kwamen we alweer aan in Londen. Onze trein/metro vlucht ging ook heel soepel, op de kaartjesverkoop na, waarom deed mijn stomme pinpas het daar niet, maar goed rond half 10 konden we onze koffer al kwijt in het hotel. En gingen we weer op weg naar het Arsenal Stadion.

Toen wij twee jaar geleden in Londen waren zijn we ook naar het Arsenal stadion geweest en daar is een beeld van Henry, daar waren we toen voorbij gelopen, dus moesten wij het dit jaar een poging doen om weer dat beeld te vinden.

Onderweg naar het stadion aten we een broodje van Pret-a-Manager, ik wil ook zo een eettent in Utrecht hebben wat is dat lekker! We vonden het beeld en ook kocht vriendlief zijn verjaardagscadeau in de stadionwinkel. Even relaxen en we doken weer de metro in naar de volgende stop: Covent Garden! Daar kwamen we de metro uit en was het gelijk super druk. In Covent Garden kan je met een lift omhoog wat de meeste mensen ook doen, wij kozen voor de trap. 193 treden en veel zweet en adem tekort kwam ik boven. OMG dit was zwaar!! In Covent Garden zelf was het ook heel druk. Het was namelijk Poppy Day en daar was van alles aan de hand, we hebben wat gelopen in Covent Garden en ik dook even de speciale Nike Running winkel in. Ik kwam er (wonder boven wonder) zonder tasje naar buiten. We waren moe en het was zo druk dat we besloten om terug te gaan naar het hotel. Inmiddels was het rond een uurtje of half 5.
We waren zo moe dat we een dutje deden van anderhalf uur.

Na anderhalf uur werden we wakker en voelde wij ons stukken beter en hongerig! Als een speer een borstel door mijn haar en gingen we er weer op uit. Voor mijn verjaardag wilde ik heel graag bij TGIF eten, helaas was de wachttijd ongeveer 20 minuten voor een tafel en wij hadden inmiddels super veel trek.
Naast TGIF zat Gourmet Burger en daar aten we een heerlijke burger! We liepen nog wat door de mall want we gingen op zoek naar een cupcake voor mijn verjaardag. Uiteindelijk vonden we in de allerlaatste hoek van de mall een cupcakewinkeltje en daar hadden ze een happy Birthday cupcake.Daarnaast kochten we wat te drinken. We aten de cupcakes op en gingen uiteindelijk naar bed. Op naar een nieuwe dag!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.