Londen Calling 31/10

 photo Blogplaatjes47_zps986f9688.jpg

Dag twee in Londen brak redelijk vroeg aan! Uit de veren voor een nieuwe dag!

Maar niet zonder een ontbijtje! We hadden ontbijt in het hotel, yes scrambled eggs en bacon! En als toetje een banaan voor de nodige energie. Vandaag stond nog meer winkelen op het programma.

Met de metro gingen we naar Picadilly Circus, oftewel Regent Street, we doken de Hamley’s in, dit is een mega speelgoed winkel! En als volwassenen voel je je daar gewoon echt kind, het is gewoon heel leuk!

Na ons speelkwartier liepen we de H&M in waar ik (jawel) een spijkerbroek kocht. Vriendlief liep naar buiten met twee overhemden.
Van Regent Street liepen we door naar Oxford street, daar zat de Nike Store ook daar ging ik naar binnen maar kocht ik niets. we besloten te gaan lunchen bij EAT. ook dat tentje wil ik in Nederland hebben!

Terwijl we richting Bondstreet liepen (die kruist Oxford Street opgegeven moment), winkelde we verder tot we bij de Primark aankwamen. Dit is het einde van Oxford street, dat wisten we nog van vorig jaar. Oke, we waren Bondstreet dus gewoon voorbij gelopen. Ah well, dan maar even shoppen bij de Primark. Daar vond ik een blouse, trui en een jurkje. We kochten nog wat snoep terwijl we in de (te) lange rij van de kassa stonden te wachten, waarom we snoep kochten ze hadden Minions snoepjes en een van onze vrienden is gek op Minions, die moesten we hebben!

Tegenover de Primark zat de Superdrug daar moest ik ook naar binnen ik kocht eindelijk de Sleek face Contore en een kwastenset van Real Technique namelijk Nic’s Pick, als een blij kind liepen we naar buiten. We liepen de weg weer terug naar Bond Street want daar zat de Victoria Secret, maar mensenlief wat was het daar druk dus snel vluchtten we naar buiten.

We slenterde Oxford Street af en toen we bij de metro aankwamen namen we deze weer richting ons hotel, daar paste we de dingen van Primark (ik koop altijd op de gok ga echt geen uren in de rij staan om te passen) en gingen even chillen.

In de avond zouden we bij Jamie Oliver gaan eten, maar we waren hongerig en er stond een wachtrij van 20 minuten dus dat deden we maar niet, ja ik was teleurgesteld, uiteindelijk kwamen we bij een leuk pizzatentje, naar het eten liepen we nog wat rond in de mall, opzoek naar een ijsje. Terwijl we het ijsje op aten liepen we richting het Olympisch park en dat was een grote desillusie.

Twee jaar geleden was het een prachtig sportpark, Nu staat alleen nog maar een beeld er, het zwembad (waar Kromowijojo goud won) en een voetbalstadion, verder was alles weg, heel apart het was nu een speelpark.
Dat was jammer, maar ik kan wel zeggen dat ik er twee jaar geleden gelopen heb toen het een echt Olympisch park was.

Na deze wandeling gingen we maar weer terug naar de hotelkamer voor een flink shot slaap, morgen stond de laatste dag Londen al weer op de planning!

XoXo

6 thoughts on “Londen Calling 31/10

  1. Runninglau

    Wat een heerlijk verslag en wat klinkt het geweldig. Ik ben zelf nog nooit in London geweest en ik vind het echt schandalig- het staat dan ook bovenaan mijn ‘To go’ lijstje. Eerst maar eens Edinburgh. Héél veel plezier nog en geniet!!!

    Reageren
  2. Bente

    20 minuten is toch nog zo slecht nog niet (Oké, tenzij je heeeeel veel honger hebt!). Leuk om te lezen, nu heb ik ook meteen zin om weer naar Londen te gaan!

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.