Londen Calling

 photo Blogplaatjes23_zps14db5234.jpg
Jaa Londen Calling Londen Calling. Ik vlieg binnenkort (nou ja binnenkort) naar Londen,

Ik ben al eens eerder in Londen geweest, namelijk zo een twee jaar geleden. Toen ben ik niet geweest om te shoppen (nou ja eigenlijk ook wel), toen gingen we naar de Olympische Spelen. Dit keer gaan we er gewoon gezellig heen.

We vliegen in de ochtend naar Londen Gatwick (Dankzij de tip van Annemerel). Ons Hotel zit vlak bij het Stradfort Winkelcentrum, twee jaar geleden lag dat winkelcentrum voor het Olympisch Stadion, ben benieuwd hoe dat er nu uit ziet. Maar goed, de eerste dag gaan we vooral sightseeing doen. De klassieke dingen heb ik al gezien (Big Ben, Londen Eye enz. enz.). Ook moeten we naar het Arsenal Stadion, vriendlief is fan en toen wij twee jaar geleden gingen wilden we met een bepaald standbeeld op de foto, maar toen we op wegwaren naar het hotel kwamen we erachter dat we de foto van het standbeeld vergeten waren! STOM! Maar we gaan op de herhaling eb omdat mijn camera toen iets minder was kan ik nu foto’s maken met mijn Canon, dus die gaat zeker mee!

De tweede dag gaan we winkelen op Oxford street en Regent street. Ik wil nar de Mega Boots, naar Victoria Secret, ik wil naar de Nike Store (ofcourse)! Nou ja, je snap mij wel. Eten bij Pret-a-manager (lunch) en misschien een high tea. Ik wil alles!

De volgende dag vliegen we in de avond naar huis. Maar gaan we lekker in het Stradfort winkelcentrum, dicht bij het hotel zodat we daar de koffers kunnen laten.

Maar…….het lijkt mij leuk om jullie tips te lezen! Wat moet ik echt zien? Of eten? Laat het mij weten! Ik kan niet wachten maar moet nog even geduld hebben!

Londen Calling!

XoXo

4 thoughts on “Londen Calling

 1. Tea

  Neem een Oyster Card voor openbaar vervoer. Zou van te voren op Marktplaats kijken of iemand eentje of twee verkoopt en dan op het station opladen.

  De meeste winkels die je wil bezoeken vindt je ook in Stratford Westfield mall, maar als je gaat shoppen doe het voor 3 uur – na drie uur is het veel te druk met scholieren die er rondhangen.

  Als je van Thais eten houdt raad ik Busaba Eathai aan – zit buiten bij Stratford. Wahaca voor Mexicaans – zit ook bij Stratford Westfields. De beste hamburgers vind je bij Honest Burger. Qua ‘gezond’ kun je lekkere salades halen bij Chop’d, Pure en Vital Ingredients. En die van Pret zijn ook best lekker.

  Qua tour zou ik Sandeman New Europe free walking tour aanraden. Je komt langs alle bezienswaardigheden en de gidsen vertellen het heel leuk. Je geeft aan het einde een fooi (ik doe meestal 5 pond pp)

  Reageren
  1. Linda Bericht auteur

   Thanks voor de tips we hebben nog een Oyster kaart dus dat is goed 🙂 we zitten in een hotel bij Stratfort, dus kunnen we daar mooi eten 🙂 je bent een expert in Londen 🙂

   Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.