London 20112015

 photo Pictures7_zpsjbgywdcw.jpg
Vandaag deel 2 van Londen. Enjoy!

We worden rond half 8 wakker. Na anderhalf uur rustig wakker worden gaan we ons bed uit. We ontbijten bij Pret-a-manager en ik neem een sandwich met kip, advocado en een yoghurt dressing met een cappuccino. Daarna nemen we de metro naar Picadilly circus.

Bij Picadilly circus besluiten we een keer van Regent street af te lopen en we lopen door China town, na China town lopen we naar de M&M store, daar kopen we een zak om warme chocolade melk te maken (die trouwens erg weinig smaak heeft) het is inmiddels als lunchtijd en we lunchen bij een tentje waar ze ontzettend lekker vlees hebben, je krijg een mini steen met je vlees erop wat was het lekker!!

Na de lunch lopen we toch richting Regent street en vanaf daar loop je naar Oxford street, we lopen wat winkels in maar kopen bijna niets. Ondertussen start ik een zoektocht naar een muts, zaterdag wordt het koud en ik heb geen muts mee. Maar alle beetje vrouwelijke mutsen zijn met zo een bolletje en dat haat ik.

De allerlaatste winkel (voor ons) is de Asics  flagshipstore, daar wou ik sowieso al in want ik wilde graag de Metarun schoen zien (en die is mooi) ik vind daar een muts die wel oké is en ik besluit die maar te kopen. Ondertussen is het al rond 17.30 uur en zijn we kapot we pakken de metro naar het hotel.

We rusten even uit en rond 1900 uur gaan we richting de mall we hebben gisteren een pasta tentje gezien en daar gaan we eten. We wandelen nog wat door de mall en ik zoek mijn kerstcadeau uit. Daarna gaan we weer naar Lush. Ik dacht dat ik gisteren een bubble bar had gekocht maar het was een bath bomb. Stom! Maar gelijk een reden om dit keer wel een bubble bar te kopen.

Bij M&S halen we nog wat drinken en gaan we richting het hotel. Ik duik weer het bad in (niet te hard want dan spettert het) en daarna chillen we heel lang op bed! Klaar voor een nieuwe dag!

2 thoughts on “London 20112015

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.