London 21112015

 photo Pictures8_zpsd7z7erg3.jpg
Vandaag stond het event op de planning! Enjoy!

Zoals ik al zei stond vandaag Race of the Champions op de planning. Ja dit tutje houd ook soms van snelheid! Het is namelijk een race met verschillende coureurs die racen om een titel.

Maar eerst ontbijten, we ontbijten bij Potsbelly waar we internet hebben, ondertussen appt vriendlief met vrienden van ons, deze zijn ook in Londen, het grappige is dat we deze vrienden (die gewoon in Nederland wonen) altijd in het buitenland tegenkomen, zo zijn we ze een keer tegengekomen in Spa, waar de F1 was en nu in Londen, waar weer een race event was, ja ik zie het patroon ook. Al snel hadden we ze gevonden en gingen we met zijn vieren winkelen totdat we gingen lunchen.

Ja en dat was een uitdaging! Niet waar we gingen lunchen want dat was snel gevonden. Het vinden van een zitplek was lastiger. Toen we er eentje hadden gevonden werd ik flink opzij gedrukt door een Primark tas, volgens mij zat er ook een vrouw achter maar dat weet ik niet meer zeker. Het duurde even maar we vonden uiteindelijk een plekje waar we konden zitten! En we bleven ook lang zitten! Vlak voordat de race begon gingen we nog naar onze kamer voor wat water en de camera, tijd om naar het stadion te gaan!

Onderweg naar het stadion merkte we het al, het was koud!! En in het stadion was het niet veel beter. Onze vrienden zaten oorspronkelijk in een ander vak maar kwamen gewoon bij ons zitten! De race begin. Dit jaar besloot ik voor de Engelse rijder te zijn namelijk Button, Ik had kunnen weten dat ik geen geluk bracht want die lag er al naar 1 ronde uit. Uiteindelijk won Vettel, daar was ik absoluut niet voor (ik heb zo mijn voorkeuren) maar goed, bevroren en koud verlieten we het stadion.

Het was inmiddels super druk in de mall en ook alle eettentjes zaten tot hun nok gevuld! Uiteindelijk besloten we door te lopen naar de Pizzahut en daar hadden we de laatste tafel. Het tentje zelf zag er nogal shabby uit maar dat maakte niet uit voor ons het was er warm! We aten een voorgerecht en een pizza en vervolgens gingen we terug naar het hotel waar we afscheid namen van onze vrienden, we besloten met zijn alle de volgende keer in Nederland!

Eenmaal met zijn twee was het weer tijd om warm te worden! Ik liet het bad vollopen, tijd om warm te worden! Na het bad volgde eigenlijk al snel het bed. Tijd voor een nieuwe dag! !

Xoxo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.