LunarGlide 6

Voorkant

Ow yes, ik stond te stuiteren toen ik las dat de nieuwe Nike LunarGlide 6 als ID te bestellen was. Helaas was mijn portemonnee het er niet mee eens.

LunarGlide 6 is een van de Nike Schoenen die je kan dragen met overpronatie, aangezien ik hele erge overpronatie heb, hoop ik (nee wil ik) dat de LunarGlide 6 mijn perfecte hardloopschoen is.

Helaas is mijn portemonnee (en vriendlief) het er niet mee eens, ik heb tenslotte een goeie hardloopschoen (en het excuus dat je ongeveer twee paar schoenen nodig heb om te hardlopen werkt niet). Maar dat mocht de lol niet verpesten, ik ontwierp van de week mijn eigen LunarGlide 6.

Nike schoen

Zoals je ziet is de schoen opvallend, ik vind het Nike Shirt van We Own The Night heel erg leuk en draag hem vaak tijdens het hardlopen dus heb mijn schoen erop aangepast, daarnaast gebruik ik roze in mijn ontwerp, omdat roze mijn lievelingskleur is en ik heb heel veel roze hardloopspullen, dus pas het overal bij.
De zool heb ik wit gelaten zodat ik toch nog lekker opval tijdens het lopen!

De schoen te laten maken kost EUR 160- en aangezien ik deze maand al niet lief ben geweest voor mijn portomonnee moet ik helaas nog even wachten. Ik blijf hopen dat Nike mij wil sponsoren tijdens mijn Dam tot Dam loop voor het goede doel😉 Maar tot die tijd, blijf ik lekker dromen over mijn mooie hardloopschoen.

XoXo

 

 

1 thought on “LunarGlide 6

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.