Meet & Greet met Evy

 photo Afbeeldingen17_zps5zel09ug.jpg
Al sinds ik begon met hardlopen, hoor ik de Vlaamse stem van Evy door mijn oren. Ik loop namelijk regelmatig nog hard met Evy. En steeds als ze fier op mij is vind ik dat leuk. Je snap natuurlijk dat ik heel hard heb staan juichen toen ik een uitnodiging kreeg om haar in het echt te ontmoeten en haar het hemd van de lijf te vragen!

Maar voordat ik haar alles kon vragen moesten we eerst naar de gezondheidsbeurs. Deze beurs vind elk jaar rond de laatste week januari/eerste week februari plaats in de Jaarbeurs in Utrecht en ik had sowieso al twee kaartjes dus vriendlief en ik gingen daar heen.

Ik ben (al zeg ik het zelf) best gezond bezig, neem niet zoveel suiker tot mij en probeer in de goeie verhoudingen van koolhydraten, vetten en eiwitten te eten. Maar deze beurs had soms wel een beetje de overdrevenheid van gezond. Maar als je dat wilt doen, be my guest. Ik vond het wel grappig!

Na onze lunch van er een lezing van Faya Lourens over haar tweede boek, nu was/ben ik een beetje anti Faya want wie leeft er nu op 1300 ckal! Nee ik ben heel blij met mijn 1600-1700 ckal laat mij dat maar even eten.

Faya maakte korte metten met de dingen die de afgelopen weken in de media is gezegd over haar, zij heeft een behoefte aan 1300 calorieen en niet iedereen hoeft dat. Ondanks dat ik haar nog erg streng vind (en ik nog steeds erg blij ben met Anniek) heeft ze bij mij iets meer sympathie gewonnen. Ik ben nog steeds geen killerbody fan, maar ik snap haar denkwijze wel iets beter.

Daarna kwam was het tijd voor Evy, ze kwam op het podium en vertelde vooral over de app Yoga met Evy. En wanneer je yoga kan doen en ze kwam eigenlijk al heel spontaan over. Na een half uurtje was het interview over en ging ze in de stand boeken signeren, ik had mijn boeken mee en liet ze alle drie signeren. In plaats van gezellig een praatje maken (want het was niet druk) sloeg ik dicht! Ik stond er heel verlegen bij en niets zeggen.

Daarna gingen we we even wat drinken en al snel gingen we naar de ruimte waar we de Meet en Greet was met Evy. Er waren 5 meet en greet kaartjes weggegeven, maar ik was er en nog iemand, verder was er niemand van de winactie. In het begin was het wat onwennig maar al snel praatte we heel veel, Evy vertelde haar sportverhalen en wij de onze, daarna was het nog tijd voor een foto en voor we het wisten was onze half uur al om!

Ik ging naar huis samen met vriendlief en we waren helemaal enthousiast, ze is zo spontaan en zo lief! Als een bij kind ging ik naar huis.

Nu als ik met Evy ren denk ik terug aan deze ontmoeting en als ze zegt dat ze fier op mij is dan weet ik ook dat ze het echt meent!

XoXo

1 thought on “Meet & Greet met Evy

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.