Mijn after Run toilettas

 photo Afbeeldingen3_zpsugvzlwb9.jpg
Meestal zijn de leuke runs niet in de buurt, dus moet ik altijd uitwijken naar een andere plaats. Negen van de 10 keer ga ik met de trein, na een hardloopevent ruik ik meestal niet zo fris (laat staan over hoe ik er uit zie) dus heb ik altijd een after run toilettas bij mij, vandaag laat ik zien wat er in zit.

Make up remover wipes
Niet om mijn make-up te verwijderen maar om mij op te frissen. Even een doekje over je gezicht en een doekje onder je oksels en ik voel mij al iets beter. Meestal koop ik ze in de aanbieding en het liefst ook van Neutral want deze hebben van die handige sluitingen.

Deodorant
Na de opfrissen met de doekjes spuit ik meestal ook nog een klein beetje deodorant, het liefst eentje die wat sterker ruikt zoals bijvoorbeeld Dove of Rexona. Ik weet dat het niet eeuwig volhoud, maar ik red het daarmee tot ik thuis ben.

Droogshampoo
Als ik heel heel heel erg gezweet heb heb ik meestal ook natte haren, deze drogen vrij snel op maar je blijft het dan toch ook ruiken, een klein beetje droogshampoo helpt de geur te verdoezelen.

Vaseline lip balsem
Een van mijn favorieten qua merk met lopen is en blijft vasaline, de gewone voor het rennen en een speciale lipbalsem voor na het rennen, het zout en alles droog toch iets uit, dus een klein laagje Vaseline helpt je lippen een beetje te verzorgen terwijl je bij zit te komen in de trein van je run.

En zo hou ik het ook gezellig voor mijn medereizigers in de trein en zitten ze niet naast een mega stinkende Linda. Ik zorg dat ik iets frisser ben en thuis kan ik dan helemaal douchen en dergelijke en als ik met de auto ben, dan heeft de bestuurder gewoon pech, nee hoor, dan zorg ik wel altijd dat ik een beetje opgefrist en afgekoeld ben.

Wat neem jij mee in je pre-run toilettas? Let me know?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.